Ali Koç iki maça dikkat çekti: Bir sürü tartışmalı konum var

tarafından
40
Ali Koç iki maça dikkat çekti: Bir sürü tartışmalı konum var

Fenerbahçe Lideri Ali Koç, sarı lacivertli kulübün Yüksel Divan Heyeti Nisan Ayı Olağan Toplantısında konuşuyor…

Ali Koç’un açıklamaları şöyle:

“BU İŞİN TABANINA İNECEĞİZ”

“Bu kulübü hiç kimse bitiremez. Terör örgütleri de bitiremez, diğer hiç kimse de bitiremez. İçiniz rahat olsun. Biz bu işin (Fenerbahçe otobüsüne yapılan silahlı saldırı) tabanına ineceğiz.”

“ATATÜRK STADI” OYLAMASI

“Stadyumun isminin ‘Atatürk Stadı’ olması konusunda mali genel şurada bir oylama yapacağız. Bu türlü bir zorunluluğumuz yok lakin hakikat uygulamanın bu olduğunu düşündük.”

AZİZ YILDIRIM’A ÖZEL TEŞEKKÜR

“Özel bir teşekkürü Aziz Yıldırım’a yapmak istiyorum. Onun başkanlığı devrinde basketbolda çıtayı yükselttik. Biz de onu devam ettirdik. Bu nedenle Aziz Yıldırım’a özel bir parantez açmak istedim”

“HAFIZALARDAN SİLİNMEYEN İKİ MAÇ”

“Çalınan puanların yanında çalınmaya çalışılan puanlar bizi ziyadesiyle endişelendirdi. Hafızalardan silinmeyen iki maç var; birisi ‘ofsaytımsı’ maçı, öteki, Adana Demirspor ile oynadığımız maç. Bir sürü tartışmalı konum var”

“MALUM KULÜBÜN LİDERİNE SESLENİYORUM”

“Biz her branşın federasyonlarıyla görüşüyoruz. Malum kulübün liderine sesleniyorum; biz randevu alarak gittik, siz randevu almadan, eski bürokrat olan içerideki köstebeğinizle konuşarak gittiniz. Biz gittik diye siz de gittiyseniz yazık. Oradaki köstebek sabahtan akşama kadar çalışıyor. Biz onları futbolu yönetmeleri için seçtik, bir kulübün menfaatlarini korusun diye seçmedik. TFF oradaki köstebeğe dikkat etsin.”