Andrea Pirlo: Dönem sonunda karar vereceğim

tarafından
38
Andrea Pirlo: Dönem sonunda karar vereceğim

Vavacars Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, kulübünden kontrat yenileme teklifi aldığını lakin dönem sonu kıymetlendirme yapacağını tabir etti.

Pirlo, La Gazzetta dello Sport’a verdiği röportajda, kadrosunun ligdeki durumuyla ilgili, “Takım, bir maç eksikle dokuzuncu sırada. Borini 15 gol atmış durumda. Gelişen pek çok genç oyuncum var. Oyuncular keyif alıyor.” değerlendirmesini yaptı.

Kırmızı-siyahlı grupta kalıp kalmayacağı istikametindeki soruya Pirlo, “Yöneticiler bana kontrat yenileme teklifinde bulundular lakin bunu dönem sonunda konuşmak daha uygun.” karşılığını verdi.

“EVİMDEN İSTANBUL BOĞAZI GÖRÜLÜYOR”

Pirlo, Juventus üzere bir kulübün kendisini vazifeye çağırması durumunda ise katiyen geri döneceğini tabir etti.

İstanbul’un Avrupa yakasında yaşadığını anlatan Pirlo, kentteki yaşantısıyla ilgili soruyu ise “Nişantaşı’nda, Beşiktaş’ın üstünde yaşıyorum. Evimden İstanbul Boğazı görülüyor ve bu eşsiz bir görünüm. Çok fazla trafik var lakin 20 milyon kişinin yaşadığı bir metropol burası. Bu çok fazla güç de veriyor. Futbola karşı inanılmaz bir tutku var.” biçiminde cevapladı.

Pirlo, Türkiye’nin 6 Şubat’ta yaşadığı sarsıntı felaketine de değinerek, “Ne yazık ki çok sayıda meyyit var, birçok aile yasta. Üzücü aylar lakin tekrar ayağa kalkılacak.” sözlerini kullandı.