Beşiktaş Lideri Ahmet Işık Çebi: Tehditler kabul edilemez

tarafından
35
Beşiktaş Lideri Ahmet Işık Çebi: Tehditler kabul edilemez

Beşiktaş Lideri Ahmet Parıltı Çebi, Vodafone Park’ta basın toplantısı düzenliyor.

İşte Çebi’nin açıklamalarından öne çıkanlar:

“Bizim kültürümüzde hakemlerle, teşviklerle ve primlerle maç almak üzere bir kültür yok. Aslında bunu Hakkı Yeten ve Süleyman Seba’ya hürmetini tabir eden tüm liderler düzgün biliyor. Galatasaray lehine karar vermesi için Ali Şansalan’a baskı yapıldı.

Ali Şansalan ile ilgili Galatasaray medyasında duyduklarımız ve kamuoyuna verdikleri ileti çok kolaydı ve hakikat değildi. Ali Şansalan takdir haklarını Galatasaray lehine kullandı, 6 sarı kart bize gösterildi ve TFF’den ceza aldık.

“TEHDİTLER KABUL EDİLEMEZ”

Asbaşkanımız Serhan Çetinsaya bir paylaşım yaptı, keşke olmasaydı. Daha biz açıklama yapmadan, çabucak düğmeye basıldı. Benim Asbaşkanıma, Beşiktaş’ın bedelli bir çocuğuna yapılan tehditler muhakkak kabul edilemez. Birisinin yaptığı şey yanlış ise hakaret, tehdit ve şantajla yürüyorsanız, bunu da diğer birine yaptırıp ‘Bunu biz yapmadık öbürleri yaptı’ diyorsanız, bizler bunları kabul etmeyiz. Zelzele periyodunda de bana linç operasyonu yapıldı, bunu da Galatasaray yaptırdı. Bu troll hesaplarla bize saldırdılar. Bu hesapları yarın oburu satın alır, size saldırırlar! Linç kültürü ile bir yere varamazsınız.

Yalanlar devam ediyor. Hayatınız ve sözleriniz çelişkilerle dolu. Yalnızca topluluğunuzun gazını almak için yaptığınız bu açıklamalarla bir yere varılmaz. Kimi densizlikle suçluyorsunuz, kimsiniz siz?

Bizim Koç ailesiyle olan alakamız 60-70 yıllık bir bağlantıdır. Vehbi Beyefendi, şimdi Ali Koç doğmadan evvel 1957 yılında kulübümüze üye olmuştur. Ali Koç ile bağlantımız Fenerbahçe-Beşiktaş Lideri bağlantısıdır. Bir koalisyon lafı var; sayın Dursun Özbek’in kullandığı. Ne koalisyonu? Şayet bir koalisyondan kelam edilecekse asıl koalisyon sizin aranızda var.”