Chris Hemsworth günde 10 öğün yiyor

tarafından
43
Chris Hemsworth günde 10 öğün yiyor

Marvel cihanında canlandırdığı “Thor” rolüyle yıldızı parlayan Avusturalyalı oyuncu Chris Hemsworth, göz dolduran performanslarının yanı sıra fiziğiyle dikkat çekiyor. Sıkı egzersiz yapmasıyla tanınan oyuncunun beslenme nizamına dair şef Dan Churchill açıklama yaptı.

Daily Mail’e konuşan şef, Hemsworth‘ün günde 10 öğün tükettiğini söyledi.

“DİSİPLİNLİ OLMAK GEREKİYOR”

Churchill, 39 yaşındaki oyuncunun favorilerinin steak, pirinçli yemekler, brokoli, tavuk ve muzlu protein shake olduğunu belirtti. Ünlü şef “Chris’in programına uymak için çok disiplinli olmak gerekiyor. Bunu başarabilmek için ekseriyetle tat ve lezzetten fedakârlık etmek zorunda kalıyor” dedi.

OYUNCULUĞA ORTA VERDİ

Öte yandan, Avusturalyalı oyuncu dizi çekimleri esnasında Alzheimer hastalığına genetik olarak yatkın olduğunu ve bir mühlet oyunculuğa orta vereceğini açıklamıştı.

GENETİK OLARAK YATKINLIĞI VAR

Alzheimer hastalığına genetik olarak yatkın olduğunu öğrenen oyuncunun hem anne hem de babasından gelecekte Alzheimer olma mümkünlüğünü artıran ‘APOE4’ geninin iki kopyasına sahip olduğu ortaya çıktı.

Her şeyden şimdi vazgeçmemiş olduğunu belirten oyuncu, Alzheimer’e yakalanma riskinin, büyükbabasının da hastalığa sahip olması sebebiyle 8 ile 10 kat daha yüksek olduğunu belirtti.