İnek süt vermemek için uyku taklidi yapmaya başladı

tarafından
43
İnek süt vermemek için uyku taklidi yapmaya başladı

Doris’in süt vermemek için uyku taklidi yaptığını farkeden sahibi, görüntü çekince, bahis dünyaya yayıldı. Evvel Amerikan basını uyku taklidi yapan Doris’i haberleştirdi.

Wight Adası’ndaki bir mandıra çiftliğinde 200 kişilik bir sürünün kesimi olan Doris, evvel ABD’de haber programında yer aldı ve TikTok’ta 1,5 milyondan fazla görüntülendi. Görüntüde sahibi John Brodie, soğuk bir havada Doris’in süt vermeye ikna etmeye çalışırken görülüyor. Bütün inekler ahırdan çıkıp sağılmaya giderken Doris, ahırda tek başına duruyor ve uyuyor üzere davranıyor. Doris sahibinin ricalarına karşın de yattığı yerden kalkmıyor ve uyuyor üzere yapmaya devam ediyor.

İneğin sahibi Brodie, daha sonra yaptığı yorumda, manzaraların Doris’in “İnekten çok insan” olduğunu gösterdiğini söyledi.

Video Newport yakınlarındaki Reads Farm’da çekildi. Çitfçi Brodie, eşini eğlendirmek için görüntüyü çektiğini lakin görüntünün toplumsal medya platformlarına yüklendiğinden haberi olmadığını söyledi.

İneğin uyku taklidi görüntüsü yayıldıktan sonra, “Kendimi Doris olarak tanımlıyorum”, “Doris benim ruh hayvanım” üzere yorumlar da yapılmaya başlandı.

Doris, sahibi Brodie ile birlikte

Doris’in bu şirin taklidi sonrasında sahibi basının ilgi odağı oldu. İneğin sahibi Brodie ile CNN röportaj yaptı.

İneğinin her vakit “küstah” davrandığını belirten çitfçi, gösterilen ilginin “Çılgınca” olduğunu söyledi.

Sahibine nazaran, sağılmamak için uyuyor üzere davranan ineği, süt sanayisinin olumsuz durumuna da dikkat çekmiş oldu.