Jorge Jesus, Beşiktaş mağlubiyetiyle ilgili birinci kere konuştu

tarafından
30
Jorge Jesus, Beşiktaş mağlubiyetiyle ilgili birinci kere konuştu

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Fenerbahçe, Kayserispor’u konuk ediyor. Müsabaka öncesi sarı lacivertli kadronun teknik yöneticisi Jorge Jesus açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş karşısında alınan 4-2’lik mağlubiyet sonrası toparlanmak zorunda olduklarını vurgulayan Jorge Jesus’un yayıncı kuruluş A Spor’a yaptığı açıklamalar şöyle:

“ZOR BİR MAÇ BEKLİYORUM”

“Bugün çeyrek finaldeyiz, kazanırsak yarı finale çıkacağız. Sakin ve öz inançlı oyun sergileyip tipi geçmek istiyoruz. Rakibin de öz inançlı oynayacağını düşünüyorum. Turnuvanın bu etaplarının tek maç üzerinde oynanması her kadronun bahtını artırıyor. Tıpkı şey Kayserispor için de geçerli. Kayserispor güzel bir kadro, sıkıntı bir maç bekliyorum.”

“CAMİAMIZ BU ŞEKİL BİR YENİLGİYE ALIŞIK DEĞİL”

“Toparlanmak zorundayız zira bu bizim mesleğimizin bir modülü. Alışılmış ki topluluğumuz bu usul bir yenilgiye alışık değil, bu yüzden bizi birinci günlerde olumsuz manada etkiledi. Ruhsal olarak oyuncuları toparlamaya çalıştık, fazla vaktimiz yoktu. Bugün alanda nasıl bir performans göstereceğimizi göreceğiz. Ben uygun bir yanıt vereceğimizi düşünüyorum.”