MEB işçi alımı tercih sonuçları ne vakit açıklanacak? (MEB KPSS-2023/4 işçi alımı tercih sonuçları)

tarafından
44
MEB işçi alımı tercih sonuçları ne vakit açıklanacak? (MEB KPSS-2023/4 işçi alımı tercih sonuçları)

2023 MEB işçi alımı tercih sonuçları için tarih araştırmaları başladı. MEB, bünyesinde istihdam edilecek 5 bin işçi alımı için tercih sürecini, ÖSYM adresi üzerinden 24 Mart tarihinde başlatmıştı. Tercih süreçleri dün yani 30 Mart’ta sona erdi. Pekala, MEB 5 bin işçi alımı tercih sonuçları ne vakit açıklanacak?

TERCİH SÜREÇLERİ SONA ERDİ

Adaylar tercihlerini, 24-30 Mart tarihleri ortasında tamamladı.

Tercih süreçleri, 24 Mart tarihinde saat 10.00’da başladı ve 30 Mart’ta sona erdi.

MEB İŞÇİ ALIMI TERCİH SONUÇLARI NE VAKİT AÇIKLANACAK?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, alımı yapılacak 5 bin işçi alımı için tercih süreci bugün tamamlanacak. Tercih sürecinin son gününe gelinmesiyle birlikte, sonuçlar için tarih bilgisi araştırılmaya başladı.

MEB tarafından 5 bin işçi alımı tercih sonuçları için şimdi bir tarih açıklaması yapılmadı. Açıklanır açıklanmaz haberimizden öğrenebilirsiniz.

MEB KPSS TERCİH SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

Adaylar, yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin internet sayfasından öğrenebileceklerdir.

Yerleştirme bilgileri, yerleştirme sonuçları ÖSYM’nin internet sayfasından adaylara ve kamuoyuna açıklandıktan sonra ÖSYM tarafından Bakanlığa elektronik ortamda verilecektir.

Yerleştirme sonuçları ile ilgili olarak adaylara ve kurumlara postayla rastgele bir evrak gönderilmeyecektir.

Sözleşmeli işçi konumlarına yerleşen adaylar atanmak üzere direkt yerleştirildiği kuruma başvuracaklar, atanmak için hangi evrakın gerekli olduğunu ve bu evrakın hangi tarihe kadar nereye teslim edilmesi gerektiğini yerleştirildiği kurumdan öğreneceklerdir.

TERCİH SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ 

SÖZLEŞMELİ DURUMLARA ATANMA

ÖSYM tarafından yerleştirilen adayların atama süreçleri ilgili kurum tarafından yapılacaktır.

Yerleştirildikleri halde atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan yahut gerekli evrakları müddeti içinde yerleştirildiği kuruma teslim etmeyen adayların ilgili kurum tarafından atamaları yapılmayacaktır.