Okan Buruk’tan mukavele açıklaması: Galatasaray’da kalacak mı?

tarafından
37
Okan Buruk’tan mukavele açıklaması: Galatasaray’da kalacak mı?

Okan Buruk, Galatasaray‘daki geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Buruk, “Aramızda kontrat diye bir şey yok. Misyona gelirken de bir şey konuşmadık. Gönülden bir bağımız var. Yalnızca benim açımdan değil, kulübümüz açısından da bu bu türlü. Kontrat ne benim için ne de kulüp için değerli. Tek maksadımız Galatasaray’ı başarılı yapmak. Maddi yahut manevi bir beklentimiz yok. Bunu laf olsun diye söylemiyorum. Beni buraya layık görmeleri benim için en büyük kontrat.” dedi.

“ICARDI VE MUSLERA’NIN KALMASINI İSTİYORUZ”

Futbolcuları Muslera ve Icardi hakkında da konuşan Buruk, “Icardi’nin kalmasını istiyoruz. Taraftar ve kendisi de istiyor. Yalnızca Galatasaray taraftarı değil Türkiye’nin geneli de bu görüşte. Futbolseverler bu çeşit değerli oyuncuların ülkemizde olmasını, onları izlemeyi seviyor. ” dedi.

Buruk kelamlarını şöyle sürdürdü: “Muslera’nın önümüzdeki dönem da mukavelesi var. Kaptan, karakter olarak bizim için çok pahalı. Yalnızca saha içindeki aksiyonlarının dışında saha dışında da çok büyük kıymet katıyor. Okan, oynadığı vakit en düzgününü yaptı. Onunla ilgili de dönem sonunda oturup konuşacağız. Kalecilerimizden Batuhan, Fatih Karagümrük’te oynuyor. Gençlerden Jankatvar. Ondan da çok büyük beklentimiz var. Kaleci manasında külfetimiz yok ve içimiz rahat. Beşiktaş iki dönem evvel Ersin Destanoğlu ile şampiyon oldu. Bazen kalecilere güvenmek, paha vermek ve oynatmak değerli. Jankat’ı tahminen 1 dönem kiralık oynatabiliriz. Daha güçlü bir biçimde gelebilir. Jankat, Avrupa çapında takip edilen bir oyuncu.”