Ömer dizisi tepedeki yerini koruyor

tarafından
36
Ömer dizisi tepedeki yerini koruyor

Başrollerinde Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı’nın yer aldığı Star’ın sevilen dizisi “Ömer“, AB’de 6,41 reyting ve 17,60 share, ABC1’de 6,28 reyting ve 14,61 share alarak reyting sıralamasında en üst sıradaki yerini aldı.

Ömer dizisi, yıllar sonra terk ettiği mahallesine geri dönen Gamze ve kendisinden yaşça küçük Ömer’in tüm imkansızlıklara karşın tutunacakları aşklarını mevzu ediniyor.

Yapımını OGM Pictures’ın, yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği Ömer’in direktör koltuğunda başarılı direktör Cem Karcı oturuyor, senaryosunu ise Gülizar Irmak kaleme alıyor.

Başarılı oyuncuları bir ortaya getiren dizide; Ömer’i Selahattin Paşalı, Ömer’in büyük bir aşkla bağlandığı Gamze karakterini ise Gökçe Bahadır canlandırıyor. Barış Falay’ın Ömer’in babası Reşat, Merve Dizdar’ın ablası Nisa karakterini canlandırdığı dizinin esas rollerinde Zerrin Sümer, Gülçin Kültür Şahin, Onur Bilge, Gamze Karaduman, Serpil Gül, Muharrem Türkseven, Melike Güner, Simay Barlas, Tayanç Ayaydın yer alıyor.

ÖMER SON KISIMDA NELER OLDU?

“Ömer” dizisinin 8 Mayıs akşamı yayınlanan 16. kısmında; Süreyya’nın kelamlarıyla içine kurt düşen Erdal’ın Gamze ve Ömer’i birlikte görmesi kısma damga vurdu. İşte yaşananlar…