SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor

tarafından
38
SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor

Son dakika haberi! : Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin’de düzenlenen “Türkiye Yüzyılı: Hakikat Vakit Gerçek Adam” mitinginde halka hitap ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları;

“Demek ki gümbür gümbür sandığa gidiyoruz. İnşallah tüm eş ve dostlarımızı da sandığa götüreceğiz. Bu seçimde teröristlere ülkeye bırakmayacağız. Bay Kemal’in PKK’lı dostları varsa bizim de milletimiz var. Buradan Mersin’İn komşuları Karaman, Niğde ve karşıdaki KKTC’ye selamlarımı gönderiyorum.

Biliyorsunuz Mersin’e daha evvel gelecektim. O günlerde küçük bir rahatsızlığımız oldu. Akkuyu programını uzaktan temas ile gerçekleştirmek zorunda kaldım. Mersin’in ülkemizin endüstrisinde, ticaretinde, tarımında başka bir yeri var. Mersin bizim büyük bir liman kentimiz. Biz Mersin’i Arap’ı ile Kürt’ü ile seviyoruz. Bizim dinimizde ayrım yok.

Biz Mersin’i Sünni’si ile Alevi’si ile tüm insanları ile seviyoruz. Biz Mersin’i ormanı yaşatan köylüsü ile seviyoruz.

Mersin’in tarihten geleceğe köprü kuruyor.

Şimdi Mersin’İn önünde yeni bir fısat var. 14 Mayıs seçimleri. Kimileri Mersin’İn iradesini çantada keklik olarak görüyor. Mersin’İn bizim zenginlik olarak gördüğümüz farklılarını kendi primleri için kullanıyor.

Türkiye yüzyılını Mersin ile birlikte inşa etmek istiyoruz. Mersin 14 Mayıs’ta çocuklarımızın geleceğine sahip çıkıyor muyuz?

Medeniyetlerin, kültürlerin ve inançların kenti Mersin’e böylesi yakışır.

Kardeşlerim seçim gününe bir hafta kaldı. Bu seçim birileri Bay Bay Kemal’i cumhurbaşkanı yapma seçimi değildir.

Kandil neden Bay Bay Kemal’i destekliyor? Darbecilerin, FETÖ’cülerin sevinmelerinin nedeni budur? Kardeşinize Amerikan basınının saldırmalarının nedeni de budur. LGBT’cilerin Kemal’i desteklemesinin nedeni budur. CHP LGBT’ci mi? YETERLİ Parti LGBT’ci mi? Evet. Fakat bunlar asla AK Parti’ye giremez.”

Son dakika gelişmesinin detayları birazdan ntv.com.tr’de…