Değişik Sohbetler’de Ceyda Düvenci’nin konuğu olan Burcu Güneş: 18 yaşıma kadar annemi hiç görmedim

tarafından
63
Değişik Sohbetler’de Ceyda Düvenci’nin konuğu olan Burcu Güneş: 18 yaşıma kadar annemi hiç görmedim

Ceyda Düvenci, NTV ekranlarında yayınlanan “Bambaşka Sohbetler” programında şarkıcı Burcu Güneş‘i konuk etti. 47 yaşındaki müzikçi, yıllar sonra bulduğu annesi hakkında Ceyda Düvenci ile konuştu.

Ünlü müzikçi “Yedi yaşında annemle babam boşandı, 18 yaşıma kadar annemi hiç görmedim. Annemi çok özler ve ona şiirler yazardım. Annemle hiç karşılaşamadım, göremedim. Konutun içinde babaannemin maskülen ve otoriter formda davranışıyla büyüdüm” sözlerini kullandı.

“HAYATIMDAN ÇOK HOŞ BİR ROMAN ÇIKAR”

Güneş kelamlarına “Evde dedem, babam ve babaannem vardı. Annemi sonradan İzmir’de buldum, o vakitler cep telefonu yok, işyeri numarası yok, bir telefon görüşmesi bile yapamıyoruz. Annemin bizim meskeni araması yasaktı, babam yeni bir hanımla evlenmişti ve o hanım annemin aramasını istemiyordu. Birinci sefer anlatıyorum. Anlattığım bahisler değil bunlar. Benim hayatımdan çok hoş bir roman çıkar fakat, ben anlatabilir miyim bilmiyorum” diyerek devam etti.

Burcu Güneş, “Çok arkadaşım anlatıyor artık geçmişini, Burcu Esmersoy da anlattı. Rahatlatıyor tahminen insanları ancak, babam öldüğü için onu da güç durumda bırakmak istemiyorum. Onların müsaadesi olmadan çok konuşuyormuşum üzere olmasın, ailemi de berbat duruma düşürmek istemiyorum zira onların da kendi kıssaları…” tabirlerini kullandı.