Ailesi Cüneyt Arkın’ı andı: Çok yeterli babaydın

tarafından
45
Ailesi Cüneyt Arkın’ı andı: Çok yeterli babaydın

Yeşilçam’ın usta oyuncusu Cüneyt Arkın, İstanbul’da kaldırıldığı hastanede kalbinin durması sonucu 28 Haziran’da ömrünü yitirmişti. 84 yaşında hayatını kaybeden oyuncunun büyük oğlu Murat Arkın doğum gününde babasını andı. Birinci defa yeni yaşına babasız giren Arkın “Her kavuşma aslında bir ayrılık… Bu sene ben konuştum, sen dinledin babam. Her vakit her yerde benimle olmana karşın anlatacak ne çok şey varmış. Sen bu fotoğrafların her yerindesin” tabirlerini kulllandı.

Bu gönderiyi Instagram’da gör

Murat Arkın (@muratarkin1)’in paylaştığı bir gönderi

“ÇOK YETERLİ BABAYDIN”

Doğum gününde ailesiyle bir ortaya gelen Arkın’ın paylaşımına annesi Betül Arkın da yorum yaptı. Cüneyt Arkın’ın eşi Londra’da yaşayan oğlunun duygusal paylaşımına “Oğlum Murat’ım gelmiş, beğenilen gelmiş… Uzun yıllar sonra dogum gününü burada kutladık… Canım eşim yolladım da yüregimizde yanımızdaydı çok güzel babaydın be Fahrettin…” notunu düştü.

Öte yandan, Arkın için Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) düzenlenen merasimde konuşan eşi Betül Arkın, “Ben bu kadar çok sevildiğini sahiden bilmiyordum. Gitti, dünyayı kurtardı. Kendini kurtaramadı” sözlerini kullanmıştı.