Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu

tarafından
34
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu

Son dakika haberi! Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kısa bir müddet kala, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan mitinglere devam ediyor. Erdoğan son olarak gençlerle bir ortaya geldi.

Her görüşten gencin sorularını yanıtlayan Erdoğan’ın programı başladı.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan ve gençlerin buluşmasından öne çıkanlar;

SELAHATTİN DEMİRTAŞ’IN MAHPUSTA OLMASI

“51 Kürt vatandaşımın vefatına neden olan bu türlü bir insan sokaklarda elini kollunu sallaya sallaya mı dolaşsın?

BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ TARTIŞMASI

“Cezaevinde gazetecilerin olduğu bilgisi palavradır. Önemli manada versinler bu isimleri. Gerçekten bu türlü bir durum kelam konıusuysa biz bu işin üzerine gidelim. Ben belediye lideriyken 4 ay 10 gün mahpusta yattım. Ulusal Eğitim Bakanlığı’ndaki bir kitabı okuduğum için. Bu türlü bir durum gazeteciler için kelam konusu değil. Bunların birçoğu hırsızlık, silah kaçakçılığı vb kabahatlerden içerdi. Bu olayların gazetecilikle uzaktan yakından bir alakası yok.

SEÇİM SONRASI AK PARTİ’NİN İKTİSAT SİYASETİ NE OLACAK?

Sevgili arkadaşlarım, öncelikle Millet İttfakı’nın ekonomie ne yaptığı aşikâr değil. Zımnî kapılar arkasında iş çeviriyorlar. IMF ile bilinmeyen kapalı görüşüyorlar. Londra’dan borç almayı düşünüyorlar. Bizim tefecilerle işimiz yok. Kendi kaynaklarımızla yola devam ediyoruz. Savunma sanayimizden tutun güce. Karadeniz’de kendi doğalgazımızı çıkarttık. Kendi yerli doğalgazımızı kullanmaya başladık. İnşallah seçim sonrası bu daha farklı gerçekleşecek. Gabar’da petrolümüzü de bulduk.”

SİYASETTE SOĞAN FİYATI TARTIŞMASI

“Bazı bireyler yükseltiyor, artık soğan 10-15 liraya düştü. Seçim sonrası bunu yapanları yargıda terleteceğiz.”

Son dakika gelişmesinin detayları birazdan ntv.com.tr’de…