Fenerbahçe teknik yöneticisi Jorge Jesus’un Flamengo’ya karşılık: Ali Koç’la konuşmam lazım

tarafından
39
Fenerbahçe teknik yöneticisi Jorge Jesus’un Flamengo’ya karşılık: Ali Koç’la konuşmam lazım

Fenerbahçe‘de teknik yönetici Jorge Jesus‘un dönem sonunda kontatı bitecek. Portekizli çalıştırıcının ismi Brezilya kulüpleri ve ulusal grup ile anılıyor. Brezilya’da yayın hayatını sürdüren UOL Jesus’un geleceği hakkında yeni argümanlar ortaya attı.

“DÜNYALARI İSTEDİĞİMİ SÖYLÜYORLAR”

Brezilya basınından UOL’de yer alan haberde; Deneyimli hocanın Flamengo’dan vakit istediği ve evvel Ali Koç’la konuşması gerektiği belirtildi.

Jesus, Brezilyalı bir gazeteciye yaptığı açıklamada, “Brezilya’da neden çok para istediğimi ve benimle mutabakata varamadıklarını söylüyorlar bilmiyorum. Bunun gayesi nedir bilmiyorum lakin gerçek şu ki Marcos Braz benimle Flamengo hakkında konuştu. Marcos Braz, artık ayrılmamı istedi, ben de yapamayacağımı ilettim. Kendime biraz vakit tanımam gerektiğini söyledim. Liderle konuşmam için bile vakte gereksinimim olduğunu söyledim. Türkiye’de ligin bitmesine 1.5 ay var. Beni 1 haftadan fazla bekleyemeyeceğini söyledi. İnsanların, Flamengo’ya gitmezsem bunun maddi nedenlerle olduğunu düşünmelerini istemiyorum. Zira daha Marcos Braz ile para konuşmadım. Şimdiden dünyaları istediğimi söylüyorlar.” sözlerini kullandı.