Adana Demirspor-Beşiktaş maçı ne vakit, saat kaçta ve hangi kanalda?

tarafından
29
Adana Demirspor-Beşiktaş maçı ne vakit, saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig’in 35. haftasında Beşiktaş deplasmanda Adana Demirspor ile gayret edecek. Ligde 3. sırada yer alan Beşiktaş, bu hafta Adana Demirspor mahzurunu de aşmak istiyor. Pekala, Adana Demirspor-Beşiktaş maçı ne vakit, saat kaçta ve hangi kanalda?

ADANA DEMİRSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI NE VAKİT, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Beşiktaş, Spor Toto Harika Lig’in 35. haftasında yarın deplasmanda Adana Demirspor’la karşılaşacak. Yeni Adana Stadı’nda oynanacak karşılaşma, saat 19.00’da başlayacak. Maçı hakem Mustafa Kürşad Filiz yönetecek.

Mücadele Bein Sports ekranlarından canlı yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ ŞAMPİYONLUK ARGÜMANINI SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Ligin geride kalan kısmında 21 galibiyet, 8 beraberlik ve 4 hezimet yaşayan Beşiktaş, hanesine 71 puan yazdırdı. Başkan Galatasaray’ın 5 puan gerisinde yer alan siyah-beyazlı grup, haftaya averajla üçüncü sırada girdi.

Beşiktaş, Adana Demirspor’a üstünlük kurarak son 12 maçta ikisi hükmen olmak üzere 11. galibiyetini almaya ve şampiyonluk yarışında argümanını sürdürmeye çalışacak.

İLK MAÇI BEŞİKTAŞ KAZANDI

Adana Demirspor, son haftalarda yakaladığı form grafiğiyle dikkati çekiyor. Adana temsilcisi, son 6 haftada biri hükmen galibiyet sonucunda olmak üzere 18 puan almayı başardı. Yaptığı karşılaşmaların 18’ini kazanan, 9’unda berabere kalan ve 5’ini kaybeden Adana Demirspor, 63 puanla 4. basamakta yer alıyor.

Beşiktaş, ligin birinci yarısında Vodafone Park’ta oynanan gayrette Adana Demirspor’u 1-0 mağlup etmişti.