Ahmet Işık Çebi: Beşiktaş şampiyon olursa tescil edilmesini kabul etmiyorum

tarafından
36
Ahmet Işık Çebi: Beşiktaş şampiyon olursa tescil edilmesini kabul etmiyorum

Beşiktaş Lideri Ahmet Parıltı Çebi, Vodafone Park’ta basın toplantısı düzenliyor.

İşte Çebi’nin açıklamalarından öne çıkanlar:

“Bizim kültürümüzde hakemlerle, teşviklerle ve primlerle maç almak üzere bir kültür yok. Aslında bunu Hakkı Yeten ve Süleyman Seba’ya hürmetini söz eden tüm liderler uygun biliyor. Galatasaray lehine karar vermesi için Ali Şansalan’a baskı yapıldı.

Ali Şansalan ile ilgili Galatasaray medyasında duyduklarımız ve kamuoyuna verdikleri bildiri çok kolaydı ve gerçek değildi. Ali Şansalan takdir haklarını Galatasaray lehine kullandı, 6 sarı kart bize gösterildi ve TFF’den ceza aldık.

“TEHDİTLER KABUL EDİLEMEZ”

Asbaşkanımız Serhan Çetinsaya bir paylaşım yaptı, keşke olmasaydı. Daha biz açıklama yapmadan, çabucak düğmeye basıldı. Benim Asbaşkanıma, Beşiktaş’ın kıymetli bir çocuğuna yapılan tehditler mutlaka kabul edilemez. Birisinin yaptığı şey yanlış ise hakaret, tehdit ve şantajla yürüyorsanız, bunu da diğer birine yaptırıp ‘Bunu biz yapmadık öbürleri yaptı’ diyorsanız, bizler bunları kabul etmeyiz. Sarsıntı devrinde de bana linç operasyonu yapıldı, bunu da Galatasaray yaptırdı. Bu troll hesaplarla bize saldırdılar. Bu hesapları yarın diğeri satın alır, size saldırırlar! Linç kültürü ile bir yere varamazsınız.

Yalanlar devam ediyor. Hayatınız ve sözleriniz çelişkilerle dolu. Yalnızca topluluğunuzun gazını almak için yaptığınız bu açıklamalarla bir yere varılmaz. Kimi densizlikle suçluyorsunuz, kimsiniz siz?

Bizim Koç ailesiyle olan bağımız 60-70 yıllık bir bağdır. Vehbi Beyefendi, şimdi Ali Koç doğmadan evvel 1957 yılında kulübümüze üye olmuştur. Ali Koç ile ilgimiz Fenerbahçe-Beşiktaş Lideri bağlantısıdır. Bir koalisyon lafı var; sayın Dursun Özbek’in kullandığı. Ne koalisyonu? Şayet bir koalisyondan kelam edilecekse asıl koalisyon sizin aranızda var.

“SABAH, AKŞAM BEŞİKTAŞ’A CEZA KESİYOR”

TFF Lideri Mehmet Büyükekşi, bize el ve parmak kaldırdı! Bu hal ve tavrı devam ediyor! Rica ediyorum bu algıyı değiştirin! Sabah, akşam Beşiktaş’a ceza kesiyor! Yetmedi, futbol grubunun tamamına Fair-Play’den uzak diye ceza keseceksiniz! Kesmediğiniz bir yer kaldı mı? Bu topluluk bu kadar mı yanlışlı? TFF Lideri ve yöneticileri, Beşiktaş’ın karşısında olmadığını hissettirmeli!

Beşiktaş bu kurallarda şampiyon olursa tescil edilmesini kabul etmiyorum. Ben bunları ikinci yarı başlamadan söyledim! Tescili bu formda kabul etmiyorum! Nokta!

Beşiktaş şampiyon bile olsa, ligin tescil edilmesini kabul etmeyeceğim! Ben bunları ikinci yarı başlamadan söyledim! Tescili bu biçimde kabul etmiyorum! Nokta!”