Ayrıldığı bayanı 6 yerinden bıçakladı

tarafından
28
Ayrıldığı bayanı 6 yerinden bıçakladı

Zonguldak’ta bir kişi dini nikahla yaşadığı bayanı 6 yerinden bıçaklayıp ağır yaraladı.

Olay, sabah saatlerinde Kozlu ilçesi Fatih Sitesi mevkisinde meydana geldi. Murat Dursun P., 4 yıl dini nikahla birlikte yaşadığı, bir müddet evvel de ayrıldığı Buket Y.’nin konutunun önüne gitti. Murat Dursun P., burada Buket Y.’nin arabasının lastiklerini kesti. Bir mühlet sonra aracının yanına gelen Buket Y. ile Murat Dursun P. ortasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Murat P., Buket Y.’yi 6 bıçak darbesiyle yaralayıp, kaçtı.

DURUMU AĞIR

Buket Y., etraftakilerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla Bülent Ecevit Üniversitesi Sıhhat Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Buket Y., ağır bakım ünitesinde tedaviye alındı.

“KAN BEYNİME SIÇRADI, GÖZÜM DÖNDÜ”

Olayın akabinde kaçan Murat Dursun P. ise Kilimli ilçesinde polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Murat Dursun P.’nin emniyetteki tabirinde, Buket Y. ile birebir apartmanda yaşayan N.U.’nun bağlantısı olduğunu öğrendiğini öne sürerek, “Verdiğim paraları ve aldığım eşyaları geri istememe karşın vermedi. Emniyete dilekçe yazarak eşyalarımı geri istedim, lakin sonuç alamadım. Necip U. ile yaptığım görüşmede bana Buket’in cinsel içerikli görüntülerini ve iletilerini gösterdi. Kan beynime sıçradı. Gözüm döndü.” dediği belirtildi.