Bahçeli: Seçimler kucaklaşmayla kutuplaşma ortasında bir gayrete sahne olacaktır

tarafından
36
Bahçeli: Seçimler kucaklaşmayla kutuplaşma ortasında bir gayrete sahne olacaktır

Son dakika haberi!

MHP Genel Lideri Devlet Bahçeli, “14 Mayıs’ta Aziz Milletim Sıra Sende” temalı açık hava toplantılarına katılıyor.

Aydın’da konuşan Bahçeli, seçimlerin hürmet, sağduyu için gerçekleşmesini dileyerek 14 Mayıs seçimlerinin demokrasi ve siyasi tarihin kilit taşı olduğunu söz etti.

Öte yandan Bahçeli, Millet İttifakı ve CHP Genel Bahçeli Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik tenkitlerde de bulundu.

“KUCAKLAŞMA VE KUTUPLAŞMAYA SAHNE OLACAKTIR”

Bahçeli’nin açıklamaları şöyle:

Aydınlı kardeşlerim kelam sizin karar sizin irade sizin sıra hepinizin. Sizlere güveniyorum. Hepinize inanıyorum. Aydın’ın tarihinde karanlık noktalar asla olmayacaktır. Türkiye iradesi Aydın’da kök salmıştır.

Hayalleri gerçeğe dönüşürmek için aziz milletim sıra sende. İnancımız budur. Tezimiz budur. İrademiz budur.

14 Mayıs 2023 tarihlerinde yapılacak seçimlere hazır mısınız? Sandığa gidecek misiniz? Bir oyunuzu MHP’ye bir oyunuzu Recep Tayyip Erdoğan’a verecek misiniz?

14 Mayıs seçimleri demokrasi ve siyasi tarihimizin kilit taşıdır. Bu seçimler kucaklaşmayla kutuplaşma ortasında bir gayrete sahne olacaktır.

TERÖR TEPKİSİ

Askerlerimizi şehit edenler Kılıçdaroğlu’nun yanındadır. Yavrularımızı yetim bırakan katilller CHP ve DÜZGÜN Parti ile yanak yanağa vermişlerdir. CHP’ye ve GÜZEL Parti’ye verilecek her oy Türkiye’nin önünü kesecek.

Kandil’e yuvalanan teröristler CHP’ye, UYGUN Parti’ye takviye açıklaması yapmaktadır. CHP’li bir yönetici buna reaksiyon göstermemiştir. Nevşehir’de palavradan gözyaşı döken ÂLÂ Parti liderinde itiraz duyulmamıştır. HDP’nin bir eş lideri Aydın’da konuşmuş. Terörist arkadaşlarının hür kalması için rezil talebi dillendirmiş. Hani HDP ile birlikte yürümüyorlardı, bunlar yalancıdır, namerttir. YSP demek CHP ve ÂLÂ Parti demektir. PKK hepsini kafese almıştır. Kemal Kılıçdaroğlu’na verilecek her oy Kandil’e gidecek.

Karşımızdaki bu tablo zillet midir?