Ben Affleck ve Matt Damon ikilisinin hayalindeki otomobil bile birebirdi

tarafından
41
Ben Affleck ve Matt Damon ikilisinin hayalindeki otomobil bile birebirdi

Hollywood’un ünlü simalarından Ben Affleck ve Matt Damon, başarılı performanslarının yanı sıra çok yakın arkadaş olmalarıyla da biliniyor.

Başrolünde Robin Williams’ın yer aldığı Good Will Hunting (Can Dostum) sinemasının senaryosunu kaleme alan iki arkadaş, mesleklerinin şimdi çok başında iken En Uygun Özgün Senaryo Oscar’ını kazanmıştı. Şimdilerde direktörlüğünü ve başrolünü Affleck’in üstlendiği “Air” sinemasıyla yine bir ortaya gelen ikili, Oscar muvaffakiyetinin akabinde ünlü olmanın nasıl bir his olduğuyla ilgili konuştu.

IMDB’ye röportaj veren ikiliden Affleck, Hollywood’a resmen adım atmalarının akabinde tıpkı arabayı istediklerini söyledi. Affleck “İkimiz de birebir arabayı istedik. Jeep Grand Cherokee model bir otomobildi. O devrin en yeni modellerinden biriydi” dedi.

Damon ise birebir renk arabayı istediklerini lakin anlaşamadıklarını söyledi. Oyuncu “Yeşil renkteki arabayı kimin alacağına karar vermek için yazı cinse attık” diyerek kendisinin iddiayı kazandığı söyledi.

O periyot bir arada yaşayan ikili daha sonrasında bir yere giderken hangi arabayı kullanacakları konusunda kararsız kaldıklarını lisana getirdi.

AYNI PROJEDELER

Yönetmenliğini ve başrolünü Affleck’in üstlendiği “Air”, pazarlama yöneticisi Sonny Vaccaro’nun (Matt Damon) kendi spor ayakkabı serisini yaratmak üzere genç Jordan’ın peşine düşmek için Nike’la birlikte çalıştığı gerçek hayat kıssasına dayanan bir spor draması.

Film, ABD’de 5 Nisan’da sinemalarda vizyona girecek.