Beşiktaş ile Adana Demirspor ligde 38. kere karşılaşacak

tarafından
32
Beşiktaş ile Adana Demirspor ligde 38. kere karşılaşacak

Beşiktaş, Spor Toto Üstün Lig’in 35’inci haftasında Adana Demirspor‘la deplasmanda karşılaşacak. Yeni Adana Stadyumu’nda yarın saat 19:00’da başlayacak çabayı Mustafa Kürşad Filiz yönetecek. Filiz’in yardımcılıklarını Candaş Elbil ile İlker Takpak yaparken Burak Pakkan dördüncü hakem olacak.

34 haftada bir maç ziyadesiyle 71 puan toplayan Beşiktaş, averajla Fenerbahçe’nin akabinde 3’üncü sırada yer alıyor. Biri hükmen olmak üzere ligdeki son 5 maçını kazanan siyah beyazlılar, Adana Demirspor’u da yenerek galibiyet serisini 6 maça çıkarmak ve tepe takibini devam ettirmek istiyor.

SONRAKİ 2 MAÇ İSTANBUL’DA

Adana deplasmanı tıpkı vakitte Beşiktaş’ın bu sezonki İstanbul dışı son deplasmanı olacak. Kalan 3 haftada bir haftayı BAY olarak geçecek olan siyah beyazlılar, öbür iki maçı İstanbul’da oynayacak. Beşiktaş 36’ncı haftayı BAY geçtikten sonra 37’nci haftada Kasımpaşa ile deplasmanda oynarken, ligi alanında karşılaşacağı Konyaspor maçıyla bitirecek.

SARI KART HUDUDUNDA 4 FUTBOLCU BULUNUYOR

Beşiktaş’ta 4 futbolcu sarı kart ceza hududunda bulunuyor. 3 sarı kartı olan Arthur Masuaku, Vincent Aboubakar, Cenk Tosun ve Omar Colley, yarın kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşerek, ligin 37’nci haftasındaki Kasımpaşa maçında misyon yapamayacak.

38. RANDEVU

İki grup tarihlerinde birinci defa 1960-1961 döneminde karşı karşıya geldi ve Beşiktaş alandan 3-0 galip ayrıldı.

Beşiktaş ile Adana Demirspor ortasında Üstün Lig’de oynanan 37 karşılaşmanın 17’sini siyah-beyazlı grup kazandı. Adana temsilcisi 8 kere galip gelirken, 12 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı.

Söz konusu maçlarda Beşiktaş 56 defa fileleri havalandırdı, Adana Demirspor ise 32 gol kaydetti.