Burak Yılmaz’dan Fortuna Sittard’a veda

tarafından
37
Burak Yılmaz’dan Fortuna Sittard’a veda

Fortuna Sittard’ın, FC Groningen galibiyetinden birkaç saat sonra Burak Yılmaz, Instagram hesabından paylaştığı bir bildiriyle grubuna veda ettiğini açıkladı.

Tecrübeli forvet yayınladığı iletide, “Sevgili Fortuna Sittard ailesi ve olağanüstü taraftarları. Sizin için oynamak büyük bir onurdu. Her şey için teşekkür ederim. Daha düzgün ve başarılı yıllar dilerim.” tabirlerini kullandı.

“HEPİMİZ ŞAŞIRDIK”

Kulübün scout müdürü Sjoerd Ars, “Biz de şaşırdık, bugünkü değerli zafer onu epey rahatlattı. Tahminen yanlış bir çeviri, ingilizcesi tam olarak akıcı değil. Ya da halkla olan etkileşiminden rahatsız. Gerisinde tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. Pazartesi günü oturup ne olduğunu büsbütün öğreneceğiz” açıklamasını yaptı.

BURAK YILMAZ ISLIKLANDI

Fortuna Sittard FC Groningen’i 3-1 yenerek kıymetli bir üç puana imza attı. Burak Yılmaz, oyunun son kısımlarında seyirciler tarafından yuhalandı ve bitiş düdüğünün çabucak akabinde soyunma odasının yolunu tuttu.

BEŞ YIL SÖZLEŞME

Geçen yaz forvet oyuncusu, Birinci iki yıl oyuncu olarak ve akabinde Sittard kulübünde öteki bir konumda olmak koşuluyla Fortuna ile beş yıllık bir kontrat imzaladı.

Takım kaptanı bu dönem şu ana kadar 14 gole katkı sağladı. Dokuz kere kendi başına gol attı, beş kere de asist yaptı.