Ceyda Düvenci’nin Değişik Sohberler’deki konuğu Suzan Kardeş oldu

tarafından
40
Ceyda Düvenci’nin Değişik Sohberler’deki konuğu Suzan Kardeş oldu

Ceyda Düvenci, NTV ekranlarında yayınlanan “Bambaşka Sohbetler” programında sanatçı Suzan Kardeş’i konuk etti. 11 vilayetimizi etkileyen büyük zelzele ile alakalı Kardeş “Allah kolaylık versin. Biz de onlarla birlikte hayata küstük ama dirilmemiz lazım. Zira biz dirilmezsek oraya da bir yararımız olmayacak. Biz yapabildiğimiz işi yapacağız, bizim işimiz insanları neşelendirmek, umutlandırmak ve hayatlarını güzelleştirmek” sözlerini kullandı.

Düvenci , Kardeş’e “Hıdırellez gelenekleri nelerdir?” diye sordu. Kardeş “Hıdırellezde yenmesi gereken yemeklerin içinde hamur işleri vardır. Soğan kabuklarını yumurta ile kaynatıp kırmızı bir yumurta elde ediyorsunuz. Bu yumurtayı kabuğuyla birlikte yüzünüze sürün ki karşınızdaki insan sizi hoş görsün. Kırmızı bir kesenin içine para koyarak gül ağacına asın. Bir gece beklettikten sonra parayı dualarla cüzdanınıza koyun. Parasız kalmayacaksınız. Konutlarda büyük bir ateş bulma talihimiz yok fakat mumu yakın ve üstünden atlayın. Değerli olan, tüm bunları yaparken niyetiniz. Isırgan otu ile ayak tabanlarınıza 3 kere süratli hızlı vurun. O da her şeyin süratli olması için uygulanan bir ritüeldir” dedi.

Programın sonunda Düvenci’nin defterine Kardeş “Ömrün çok hoş olsun. Daima bereketli, daima sağlıklı, daima barış, daima umut, daima aşk, daima huzur dolu olsun. Daima istediğiniz dilekleriniz olsun. Bu sana Ceyda’m. Ömrün daima lezzetli olsun. Olsun, olsun. Seni seven, Suzan” yazdı.