Ceyda Düvenci’nin konuğu Gülben Ergen: 20 sene mutsuz bir evlilik sürdüren bir annenin kızıyım

tarafından
40
Ceyda Düvenci’nin konuğu Gülben Ergen: 20 sene mutsuz bir evlilik sürdüren bir annenin kızıyım

Ceyda Düvenci, NTV ekranlarında yayınlanan “Bambaşka Sohbetler” programında müzikçi Gülben Ergen‘i konuk etti. Düvenci, Ergen’e çocukluğu hakkında sorular yöneltti. Ergen “Çocukken yalnızca başarılı olmak üzerine kurgulanmıştım. Zira mutsuz bir evlilikten yalnızca ayaklarının üzerinde duramadığı için boşanamayan ve 20 sene mutsuz bir evlilik sürdüren bir annenin kızıyım. Ergenlik periyodunda bunun sebebini çalışamadığım yahut ayaklarım üzerinde duramadığım için olduğunu düşünüyordum” dedi.

“ÇOK AĞLADIM, TERAPİ DE GÖRDÜM”

Düvenci “Ailenin bu süreci nasıl son buldu?” diye sordu. Ergen, “Mahkeme beni anneme verdi. Abim babamla kalırken, babam ikinci bir evlilik yaptı ve ağabeyimle biz daima birbirimizi müdafaa modunda yaşadık. Çok ağladım, terapi de gördüm” dedi.

“EN ÇOK SEYFİ DURSUNOĞLU’NDAN ÖĞRENDİM”

Sohbetin devamında Ergen “Birlikte çalıştığım starlardan çok şey öğrendim. En çok da Seyfi Dursunoğlu’ndan öğrendim. ‘Dadı’ dizisindeki vücut dilim ve Kenan Işık, Haldun Dormen üzere isimlerle ezbere oynayabilmemi sağladı Seyfi Bey” tabirlerini kullandı.

Programın sonunda Düvenci’nin defterine Ergen “Değerli Ceyda, güzel ki varsın. Düzgün ki içimdeki gerçek beni ortaya çıkarttın. Daima ol” yazdı.