Ceyda Düvenci’nin konuğu Seda Akman, Cem Yılmaz hakkında konuştu

tarafından
34
Ceyda Düvenci’nin konuğu Seda Akman, Cem Yılmaz hakkında konuştu

Ceyda Düvenci, NTV ekranlarında yayınlanan “Bambaşka Sohbetler” programında oyuncu Seda Akman‘ı konuk etti. Ünlü oyuncu son sineması “Ayzek’le Bir Gece”de oynadığı rol hakkında konuştu. Sinemada kısa bir rol oynayan Akman, eski sevgilisi Cem Yılmaz’la ilgili de birinci sefer konuştu.

“TÜM GRUBUYLA O DENLİ BİR BAĞ KURUYOR Kİ”

Oyuncu, “Ayzek benim için bir sürpriz. Çok şanslıyım” diyerek kelamlarına başladı. Akman akabinde “Bana ‘Cem Yılmaz Kara Komikler’de Ayzek’i çekiyor. Çok da küçük bir sahne ancak Cem Beyefendi sizinle paylaşmak istiyor’ dediler, ‘Benim için zevk’ dedim. Şahane bir set gördüm. Kusursuz oyuncularla çalıştım. Cem inanılmaz bir üretimci, direktör, muharrir, oyuncu… Hayranlıkla izledim. İşim uzun sürmedi lakin bu türlü bir set, anlayış, bakış açısı, sevecen bir insan; direktör olarak da oyuncu olarak da. Tüm takımıyla o denli bir bağ kuruyor ki, çalışma halini çok sevdim. Sinemada müzik da söyledim, İngilizce bir şarkı…” tabirlerini kullandı.

SEDA AKMAN KİMDİR?

Seda Akman 13 Ocak 1978’de Kütahya’da doğdu.

Liseden sonraki 4 yılını Ankara’da geçirdi. 1997 yılında Ankara Bilkent Üniversitesinde diksiyon ve oyunculuk üzerine üç aylık bir kurs gördükten sonra tıpkı yıl “Jetset” isminde bir TV programı sundu.

Ankara’da yaşadığı periyotta 1998’de Miss Palmolive seçildi. Daha sonra birebir yıl 23 ülke güzelinin katıldığı Miss Intercontinental müsabakasında dördüncü oldu. 1999’da Best Model of Turkey müsabakasında Best Fotomodel seçildi.

1999 yılında İstanbul’a yerleşti. 2000-2004 yılları ortasında müzik kanallarında sunuculuk yaptı.

Akman, 2003 yılından beri pek çok dizi ve sinemada rol aldı.