Ceyda Düvenci’ye konuk olan Işıl Yücesoy: Aileden yana şanslıyım

tarafından
33
Ceyda Düvenci’ye konuk olan Işıl Yücesoy: Aileden yana şanslıyım

Ceyda Düvenci, NTV ekranlarında yayınlanan “Bambaşka Sohbetler” programında sanantçı Işıl Yücesoy’u konuk etti.

Düvenci’nin nasıl bir ailede yetiştiğini sorması üzerine Yücesoy: “Çok enterasan anne ve babam vardı. Benim babam çok değerli bir müzisyendi. Aileden yana şanslı bir bayan oldum” dedi.

“BİZİM MESKENDE PARA KONUŞULMAZDI”

Ünlü isim, kelamlarına “Mesela bizim meskende para konuşulmazdı. Benim evladımın yanında da biz hiç para konuşmadık. Bir şeye gereksinimi olduğunda olan paramızı söyler ona nazaran alışveriş yapardı. Kızım hiçbir vakit bunun dışına çıkmadı” diye devam etti.

Çocuğu ile bağlantısından bahseden Işıl Yücesoy, “Benim evladım bilir ki bir “Evet” bir de “Hayırım” var. Annem, eşim kimse karışamaz dediklerime zira öncesinden kararlaştırırız” dedi.

“54 YILDIR BU TÜRLÜ ÇALIŞIYORUM”

Setlerle alakalı da konuşan usta oyuncu, “Dizi için muahede yada ön konuşma yaparken; ‘Bana karışmayacaksınız, ben ezber yapmam zira buradaki kelamların yaşamadığına inanıyorum. Husus akışını da karıştırmam lakin görüceksiniz bu daha çok yaşıcak’ derim. 54 yıldır bu biçimde muahede yapıyorum” sözlerini kullandı.

Programın sonunda Işıl Yücesoy, Ceyda Düvenci’nin defterine; “Bugün günümün tekrar açtığı Ceyda’mla beraberim. Ona ulu Rabbimden sıhhat diliyorum. Muvaffakiyet rüzgarı daima sırtında olsun” yazdı.