Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizi bölmeye çalışanlara fırsat vermeyeceğiz

tarafından
40
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizi bölmeye çalışanlara fırsat vermeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimleri öncesinde mitinglerine Kırklareli’nde devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Millete mecmua kapaklarından parmak sallayanların tehditleri sökmez. Bizi kimse bölemez ayıramaz. Biz bu CHP’ye, HDP’ye, İP’e vatanımızı böldürtmeyeceğiz. Bizi Alevi-Sünni, Türk-Kürt-Roman diye ayırmak isteyenlere müsaade etmeyecğiz. Roman kardeşlerime ayrımcılık yapmak isteyenlere asla fırsat vermeyeceğiz. Bizi bölmeye çalışanlara, ayrımcılık yapanlara fırsat vermeyeceğiz.

Öcalan’ın cezaevinin kapısını kıracaklarmış. Selo’yu cezaevinden çıkaracaklarmış. Bu Selo ne yaptı, Diyarbakır’da 51 Kürt kardeşimizi öldürdüler. Bunun için 14 Mayıs çok kıymetli.

Kırklareli ile birlikte tüm Türkiye’nin bize nasıl sahip çıktığını unutmadık. Pınarhisar’da haksız halde tutulduğumuz günleri istişare ile geçen bir okul olarak gördük. Darbecilerin bizi attıkları o zindan yeni bir periyodun başlangıcı oldu. Türkiye’ye dair hayallerimizi burada somutlaştırdık. 3 Kasım 2002’de Anadolu ihtilalini gerçekleştirdik. 81 vilayetin her birini eserlerimizle nakış nakış dokuduk. Vesayet zincirlerini tek tek parçaladık.