Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar terörle değil, petrol zenginliğiyle anılacak

tarafından
31
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar terörle değil, petrol zenginliğiyle anılacak

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Lideri Recep Tayyip Erdoğan, Van’da düzenlenen mitingde konuşuyor.

”GABAR” MESAJI

Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

”Biz her şeyden evvel Van’ı terör örgütünün tasallutundan kurtardık. Terör örgütünün başını hudutlarımızın dışlarındaki inlerinde de ezdik. Kardeşlerim, devletinize inancın, bize itimadın, huzurunuza ve namusunuza göz diken terör örgütü bir daha kılınıza bile ilişemeyecek. Bundan sonra Gabar terörle anılmayacak, bundan sonra Gabar, o bölgede farklı bir petrol zenginliğiyle anılacak.

”BİZİM DİNİMİZDE TÜRK, KÜRT, ARAP AYRIMI YOK”

Bizim dinimizde Türk, Kürt, Arap ayrımı yok. Biz yalnızca Allah için seviyoruz. Diyarbakır annelerinin acısını biliyorsunuz değil mi? Bunları Kandil’e kimler kaçırdı? Bunlar ‘Biz Kürt’üz.’ diyorlar. Bunların Kürtlük ile alakası yok. Bunlar yalnızca vahşet kusuyor. CHP gelip de burada miting yapabilir miydi? Kiminle yaptılar? Artık bu hesabı sormak lazım. CHP’ye dayanaklarını ‘Dişe diş kana kan.’ diyerek söz edenlerin kaygısı Van olabilir mi?

”CUMHUR İTTİFAKI’NDA LGBT YOK”

CHP, ÂLÂ Parti, HDP LGBT’ci mi? Lakin AK Parti’nin kitabında, MHP’de Cumhur İttifakı’nda LGBT yok. Zira biz ailenin kutsiyetine inanıyoruz. Ailelerimize leke sürülmesini asla kabul etmiyoruz.

”HEPSİ HESABINI ÖDEYECEK”

Selo Diyarbakır’da 51 Kürt kardeşimin vefatına neden oldu. Bay bay Kemal ‘Gelince onu çıkaracağız.’ diyor. Bu insanlık sorunu. Ancakbiz iktidarda olduğumuz sürece adalet yerini bnulacaktır. biz iktidarda olduğumuz sürece 51 Kürt kardeşimizin canına kıyanlara biz cezaevinden çık demeyiz. Hepsi hesabını ödeyecek.

6’LI MASAYA TENKİT: YÜRÜMEYE YENİ BAŞLAYAN ÇOCUKLARIN KULLANDIĞI ÖRÜMCEĞE BENZEDİ

Bu masa yürümeye yeni başlayan çocukların kullandığı örümceğe benzedi ne tarafa iterseniz o tarafa gidiyor. Kılıçdaroğlu’nun vazifesi mutfakta görüntü çekmek sahnede kalp yapmak. 6 artı 1 reis etmiyor. Bugün ülkemizi Suriyelileştirmek için can atan bunlar değil mi? 14 Mayıs’ta tercihinizi itimat huzur içinde yoluna devam etmesini isteyen bizimle; yine koalisyon baskı zulüm peşinde koşanlar ortasında yapacaksınız.”