Değişik Sohbetler’de Ceyda Düvenci’nin konuğu olan Aslı İnandık: Çok cazgır bir insandım, eşim beni ehlileştirdi

tarafından
39
Değişik Sohbetler’de Ceyda Düvenci’nin konuğu olan Aslı İnandık: Çok cazgır bir insandım, eşim beni ehlileştirdi

Ceyda Düvenci, NTV ekranlarında yayınlanan “Bambaşka Sohbetler” programında oyuncu Aslı İnandık’ı konuk etti.

“Mutlu bir aileydik ve en kıymetlisi babam anneme çok aşıktı. Ataerkil bir sistemin içinde büyümedim, tam aksisi çocukların bile kelam sahibi olduğu bir ortamda yetiştirildim” diyen Aslı İnandık, evliliği hakkında şunları söyledi:

“Evleneli dört sene oldu lakin yedi yıldır birlikteyiz. Ben çok cazgır bir insandım, eşim beni ehlileştirdi diyebilirim. Eşim çok hanımcı ve müspettir, o o denli olunca ben kızamıyorum.”

“Annem evlenirken, ‘Kaç çocuğum olursa olsun hepsinin sanatla uğraşmasını istiyorum’ demiş. Zira annem Türk sanat müziğiyle ilgileniyormuş fakat hayallerini gerçekleştirememiş” diyen İnandık, “Ben de ablamın hayallerini kendi hayallerim zannettim ve uzun bir mühlet müzik okudum. Sekiz sene müzik okuduktan sonra bu hayallerin bana ilişkin olmadığını anladım” sözünü kullandı.

“TRAFİK KAZASINDAN SONRA HAYATIM DEĞİŞTİ”

Düvenci’nin, “Nasıl müzisyenlikten oyunculuğa geçiş yaptın?” sorusuna İnandık şu karşılığı verdi:

“23 yaşında bir trafik kazası geçirdikten sonra fark ettim. ‘Sahnede olmak istiyorum ancak bu halde değil’ diyerek çocukluk hayalim olan oyunculuğa yöneldim. Yaşadığım trafik kazasından sonra kendimi birinci sefer gördüm. Ankara’da ikinci üniversiteye başladım.”

Babası bir yıl evvel vefat eden İnandık, babasının kaybından sonra yaşadıklarını şöyle tabir etti:

“Benim kendimle bağlantım değişti. Ben çok uzun müddet yas sürecini atlatamadım. Babamla yaptığımız son konuşmada yatlar, katlar, paralar değil, annemle bizi söyledi ve çok keyifli bir biçimde bu dünyadan ayrıldığını söyledi. Bu çok pahalıydı.”