Demet Akalın’dan mavi tik paylaşımı: Aa Elon sen misin?

tarafından
35
Demet Akalın’dan mavi tik paylaşımı: Aa Elon sen misin?

Twitter’ı 44 milyar dolara satın alan Tesla ve SpaceX’in kurucusu, ABD’li milyarder Elon Musk, “mavi tik”i (onaylı hesap) 8 dolara satacağını duyurmuş, onaylı hesapların fiyat ödenmemesi halinde kaldırılacağını açıklamıştı.

Daha evvel iki sefer ertelenen “paralı mavi tik” uygulaması 20 Nisan akşamı devreye girince sayıda kurum ve ünlü isim, onaylı hesap simgesini kaybetmişti.

O isimlerden biri olan Demet Akalın, 6,7 milyon takipçili Twitter hesabından isyan etmiş, “Heyyyu Elon Musk, sen yokken biz vardık be gülüm. Ben tıksız da Demet Akalın’ım, bizi herkes tanır” bildirisini paylaşmıştı.

Mavi tiklerin kaldırılmasının dünya çapında reaksiyon görmesinin akabinde, Twitter, bir milyondan fazla takipçisi olan kimi yüksek profilli hesapların mavi tiklerini geri verdi.

Bunlardan biri de, Demet Akalın’ın hesabı oldu. Durumu fark eden ünlü müzikçi, bir tweet atarak Elon Musk’a seslendi.

“Mavi tıkı kim ikram aldı bana, aaa Elon sen misin?” diye yazan Akalın’a, takipçileri esprili karşılıklar verdi. “Okan enişte olmasın?”, “Demet abla uzaylılar getirdi” ve “Elon’dan size doğum günü hediyesi” üzere yorumlar dikkat çekti.