Dursun Özbek’ten şampiyonluk kelamları: Kimse heveslenmesin

tarafından
40
Dursun Özbek’ten şampiyonluk kelamları: Kimse heveslenmesin

Galatasaray Lideri Dursun Özbek, Fatih Karagümrük beraberliği sonrası açıklamalarda bulundu.

“DERBİYİ KAZANACAĞIZ”

Dursun Özbek açıklamasında; “Bugün prestijiyle 7 puan öndeyiz ve şampiyonluk yürüyüşümüz devam ediyor. Okan Buruk’un kurduğu grubun performansını çok beğendim. İkinci yarı tek kale oynadık. Kâfi golleri bulamadık fakat ilerisi için büyük ümit verdik. Galatasaray, şampiyonluğun en büyük adayı. Dikkat ederseniz biz ligdeki bütün grupları yendik. Beşiktaş’ı da yenmeye gideceğiz. Şampiyon olan grupların bu maçları kazanması gerekiyor. Kadronun performansına çok güveniyorum. Hoş bir maç olacağını düşünüyorum, lakin alandan galip çıkan kadro Galatasaray olacak.” dedi.

Galatasaray Lideri kelamlarının devamında; “Federasyonun hakem konusunda biraz daha dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum. Dinlendirecekleri hakemleri düzgün seçmeliler. Hakem performansı, giderek bütün kulüplerin sorunu haline geldi. Kulüpler Birliği toplantılarında hakem dışı bir şey kullanılmıyor. Hakemlerle ilgili yorum yaparken, lehimize ya da aleyhimize diye değerlendirmiyoruz. Hakemler herkes için adalet sergilemeliler.” açıklamasında bulundu.

“FENERBAHÇE’NİN YANITLARI ENTERESAN OLUYOR”

Özbek kelamlarının devamında; “Fenerbahçe’nin yanıtları enteresan oluyor. Bence durum penaltıydı. Esasen kederimiz, VAR’a çağırılmasıydı. VAR’a çağrıldıktan sonra hakemler kararları, vicdanlarına nazaran alıyorlar. Rakiplerin ne söylediğiyle ilgilenmiyoruz. Kendi oyunumuzla, kendi hakkımızı savunuyoruz. Kimse heveslenmesin, biz şampiyon olacağız. Bu tip yol kazaları olabilir.” dedi.

GOMİS SÖZLERİ

Okan Buruk’un açıklama yaptığı Gomis hakkında konuşan Özbek; “Bafetimbi Gomis’i Türkiye’ye ben getirdim. Dünkü davranış biçimi kabul edilebilir değildi. Galatasaray’ın bir profesyoneli, Galatasaray’a hizmet etmelidir. Kendisiyle konuştum. Alandaki işveren Okan Hoca. O nasıl takdir ederse, herkes hürmet duyacak. İdare Konseyi’nde bunu konuşacağız. Buradaki davranış biçimini kabul etmiyorum.” kelamlarını sarfetti.