Eda Ece düğünü hakkında çıkan haberlere reaksiyon verdi

tarafından
38
Eda Ece düğünü hakkında çıkan haberlere reaksiyon verdi

Yaklaşık 5 yıldır basketbolcu Buğrahan Tuncer ile aşk yaşayan Eda Ece, dünyaevine girmeye hazırlanıyor. Çift, geçtiğimiz haftalarda konutta düzenlenen sade bir merasimle nişanlandı. 20 Haziran’da nikah masasına oturmaya hazırlanan çift, aile ortasında düzenlenen bir merasimle evlilik yolunda birinci adımı attı.

“BU DEMODE MAGAZİN ANLAYIŞI NEDEN?”

Oyuncu, düğün masraflarını kendisinin karşılayacağına dair çıkan haberlere toplumsal medya hesabından reaksiyon verdi.

Eda Ece yaptığı paylaşımda şu sözleri kullandı:

“Her vakit negatif haberlere maruz kalsak da bizi tanıyan tanımayan herkesin tam bilakis toplumsal medya ve sokaktan sevgi ve hürmetini gördük. Ne garip değil mi? Haber halkı bilgilendirmek için yapılıyor lakin halkımız haberciden daha çok sevgi dolu oluyor. Birçok vakit ‘Biz bu haberlere zati inanmıyoruz’ diyen oluyor. Latife üzere değil mi? Daima birlikte inanmıyoruz yani…

O vakit usulün lüzumsuzluğunu ve eski moda kalmasını hâlâ anlamamak, bu demode magazin anlayışı neden? İnsan hakları, bayan hakları, sevgi, hürmet, hassaslık son derece değerli bir farkındalık yaşarken sanki ahenk mu sağlasanız? Mesut, memnunluk, sakin son derece olağan sevgi dolu hoş bir hayat kurduk. Göze sokmadık… Her vakit yardımsever elinden geleni yapan sessiz gizli, kimi vakit yanlışsız yerde konuşarak bu ülkeye katkı sağlayan, insanlara, hayvanlara yardıma koşan, işinde gücünde iki genciz…

Bunu bizi tanıyan herkes biliyor zaten… Lütfen artık saçma sapan haber ve yorumları bizden uzak tutun. Çünkü sizin de düzeyinizi aşağı çekiyor. Daima birlikte daha güzel olabiliriz. Hürmet ve sevgi insanı bir yere getirir. İlgi çekmek değil….”

“BUĞRA’YA SORMAK LAZIM”

Öte yandan geçtiğimiz aylarda Elle mecmuasına röportaj veren ünlü oyuncu, “Komik bir sevgiliyim galiba. En sinirlendiğim vakitlerde bile ağzımdan komik bir şey çıkabiliyor. Asıl Buğra’ya sormak lazım olağan. Her vakit sevgilimi çok düşünen bir insan olduğuma inanıyorum. Bencillik yapmam, daima iki kişilik mesleğime odaklanmıştım” demişti.

Evlilikle ilgili de açıklama yapan Ece, “30’lardan sonra aile kurmak, çocuk yapmak daha şuurlu geliyor. Hiçbir vakit evlilik tersi olmadım. Düşünürüm ve karşımdakinin huzurlu olmasını önemserim. Ketumumdur, sadığımdır, gözüm kör olur. Buğra’ya armağan vermeyi çok severim” tabirlerini kullanmıştı.