Elon Musk her sabah bu tatlıyı yiyor: Hala hayattayım!

tarafından
42
Elon Musk her sabah bu tatlıyı yiyor: Hala hayattayım!

Dünyanın en varlıklı insanları listesinde birincilik ile ikincilik ortasında gidip gelen teknoloji milyarderi Elon Musk, iş hayatıyla olduğu kadar özel hayatıyla da dikkat çekiyor.

Kızının ismini “Neden” olarak değiştirerek son devirde gündeme gelen Musk, her sabah kesinlikle tükettiği yiyeceği paylaştı. Kar maksadı gütmeyen XPRIZE kuruluşunun CEO’su Peter Diamandis, “Şeker zehirdir” diyerek bir tweet attı.

“HALA HAYATTAYIM”

Musk ise bu tabire karşılık olarak “Her sabah donut yiyorum. Hala hayattayım” dedi. Diamandis de Musk’ın karşılığı üzerine, “Tamam Elon, daha açık olmama müsaade ver. Şeker çok yavaş bir zehirdir” diye yazdı.

Milyarder, daha evvel de beslenme biçimiyle ilgili açıklamalar yapmıştı. Musk 2020 yılında“Lezzetli yemekler yemeyi ve daha kısa bir hayat yaşamayı tercih ederim” demiş ve idman yaptığını fakat yapabilseydi hiç idman yapmayacağını belirtmişti.

DONUT NEDİR?

Donut, bilhassa ABD’de bol tüketilen tatlı bir çörek. Şeker ve yağ açısından epeyce güçlü olan çöreğin kalorisi fazladır. Birçok çeşidi vardır ve Amerikalılar ekseriyetle kahvaltıda tercih ederler. Tanımı için tıklayın