En sadık 4 burç

tarafından
34
En sadık 4 burç

Bazı bireyler ilgilerini yürütmek ve partnerinin itimadını kazanmak için çok uğraş gösterirken kimileri için kendini adamak epey kolaydır. İşte en sadık 4 burç…

BOĞA

Boğa burçları, bağlantılarında sağlam olmalarıyla bilinir. Sevdiği şahısla bir yola girdiğinde kendini o şahsa büsbütün adayan boğa burçları, ani değişimden hoşlanmazlar. Dengeli ve inançlı hissettiklerinde bağın yürümesi için elinden geleni yaparlar.

YENGEÇ
Duygularını paylaşmaktan hiç çekinmeyen yengeç burçları, partnerinden de birebirini bekler. Kendini adama konusunda hiç çekimser davranmayan yengeç burçları, bağlılıklarını göstermek için her şeyi yapacaktır.

BAŞAK

Oldukça sağlam olmasıyla bilinen başak burçları, bir sıkıntıyla karşılaştığında tahlile ulaşmak için harekete geçecektir. Tam bir kadro oyuncusu olan başak burçları, sadık, kibar ve uzlaşmacı olacaktır

TERAZİ

Terazi burçları uzun vadeli ve geleceği olan ilgilere bayılır. Kısa vadeli birlikteliklerden uzak duran terazi burçları, epey uyumlu ve sabırlıdır. Hislerini dürüstçe getiren terazi burçları, bağın yürümesi için elinden geleni yapacaktır.