Eskişehirspor efsanesi amatöre düşüyor: Ali Onur Cerrah periyodu sona erdi

tarafından
39
Eskişehirspor efsanesi amatöre düşüyor: Ali Onur Cerrah periyodu sona erdi

Eskişehirspor, teknik yönetici Ali Onur Cerrah ile gerçekleştirilen görüşmeler sonrası yollarını ayırdı.

TFF 3. Lig 1. Küme’de yer alan Eskişehir temsilcisinin kırmızı-siyahlı idaresi, teknik yönetici Cerrah ile 8 Mart 2023 tarihinde kontrat imzalamış ve ekibin başına getirmişti. Böylelikle teknik adam Es-es’in futbol ekibinin başında toplam yalnızca 48 gün misyon yapmış oldu.

Bu mühlet zarfında Eskişehirspor’un başında 8 lig maçına çıkan teknik adam, 2 galibiyet 2 beraberlik ve 4 yenilgi alırken, 8 puan topladı. Eskişehirspor Ali Onur Cerrah idaresinde kalesinde 14 gol görürken, 8 sefer rakip fileleri havalandırdı.

Kulübün resmi toplumsal medya hesaplarından yapılan açıklamada, “Teknik yöneticimiz Cerrah ile gerçekleştirilen karşılıklı görüşmeler sonucunda yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendisine ve takımına emekleri için teşekkür ederiz” kelamları yer aldı.

Ali Onur Cerrah

4 MAÇ KALA PUAN FARKI 8’E ÇIKTI

Eskişehirspor, son maçında 52 Orduspor’a farklı mağlup oldu. Rakibine 5- 0’lık skorla boyun eğen Es-Es, ligde amatör kümeye düşmek üzere. 70’li yıllarda şampiyonluğa oynayan ve efsane takımıyla büyük kadroların kaygılı düşü olan Siyah-Kırmızılı kadronun ligde kalması zora girdi.

52 Orduspor karşısında alınan mağlubiyetle dönemin tamamlanmasına 4 maç kala Siyah-Kırmızılı’ların düşme çizgisinin üstüyle ortasındaki puan farkı 8’e çıktı. Eskişehirspor’un tüm maçlarını kazanıp rakiplerinin puan kaybetmesini beklemesi gerekiyor.