Kategori ayarlarını yapın

keyboard_arrow_down Etiket: Zaman

Jorge Jesus: Sonuna kadar savaşacağız

Jorge Jesus: Sonuna kadar savaşacağız

Bu yazı sabitlenmiştir.

Fenerbahçe Teknik Yöneticisi Jesus, geriden gelip kazandıkları Fatih Karagümrük maçını kıymetlendirdi. Rakiplerinin düzgün bir ivme yakaladığını ve 11 maçtır kaybetmediğini vurgulayan Jesus, “Bugün de güzel bir başlangıç yaptılar. Kalitemizi alana koyarak sonucu değiştirdik” dedi.  Oyuna sonradan giren isimlerin geri dönüşe yardımcı olduğunu vurgulayan Portekizli çalıştırıcı, “Biz 11 kişilik bir grup değiliz. Sonuna kadar inanıyoruz ve sonuna kadar gidip savaşacağız” diye konuştu.

Fitre ne vakit verilir? 2023 fitre bedeli ne kadar?

Fitre ne vakit verilir? 2023 fitre bedeli ne kadar?

Bu yazı sabitlenmiştir.

Fitrenin ne vakit verileceği, ramazan ayının ortalarına gelinmesiyle birlikte sorgulanmaya başladı. İslam dininde kişi, kendisinin ve küçük çocuklarının fitrelerini vermekle yükümlü olması nedeniyle, vatandaşlar fitrenin ne vakit ve kimlere verileceğini araştırıyor. Pekala, 2023 fitre ne vakit verilir, fitre bedeli ne kadar?

Jorge Jesus’tan istifa sorusuna karşılık

Jorge Jesus’tan istifa sorusuna karşılık

Bu yazı sabitlenmiştir.

Fenerbahçe Teknik Yöneticisi Jorge Jesus’a iç alanda kaybedilen Beşiktaş derbisinin akabinde istifayı düşünüp düşünmediği soruldu. Jesus, “Hem kupada yarı finaldeyiz hem de ligde hiçbir şey bitmiş değil. İstifayı düşünmek için rastgele bir sebep görmüyorum” dedi. Portezkizli çalıştırıcı, derbi sonrası soyunma odasında Lider Ali Koç’la tartıştıkları tezi için ise, “Maçlar bittiğinde, kazanamadığınızda, soyunma odasında her vakit gerginlikler olabilir. Lakin ben Liderimizi çok seviyorum, onun da beni çok sevdiğini düşünüyorum” yorumunda bulundu.