EuroCup | Gran Canaria-Türk Telekom finali öncesi korkutan kaza: Başantrenör Fazilet Can hastaneye kaldırıldı

tarafından
29
EuroCup | Gran Canaria-Türk Telekom finali öncesi korkutan kaza: Başantrenör Fazilet Can hastaneye kaldırıldı

EuroCup’ta Gran Canaria ile oynayacağı final gayreti için İspanya’da bulunan Türk Telekom, maç öncesi idmanını gerçekleştirmek için salona hareket ettiği esnada şanssız bir olay meydana geldi.

Türk Telekom Genel Menajeri Başkan Külçebaş, başantrenör Fazilet Can’ın boynunu incittiğini lakin maçta alanda olacağını söyledi.

Külçebaş, sürücünün ani freni sonucu bahtsız bir kaza yaşandığını fakat olayda arka niyet aradığını lisana getirdi.

“BİLEREK FRENE BASTI”

İlk olarak otobüs sürücüsünün bilerek yolu uzattığını belirten Külçebaş şöyle devam etti:

“Bizi salona getiren otobüs sürücüsü, 10 dakikalık yolu 40 dakikada geçti., Egzersize geç kalıyorduk. Sürücü, seyahat sırasında radyonun sesini açtı. Kısmasını birkaç sefer rica ettik. Daha sonra hocamız Fazilet Can, kalkıp sesi kısmak istediğinde bilerek frene bastı. Hocamız başını cama çarparak boynunu incitti. Fazilet hoca boyunlukla antrenmanı yaptırdı. Buradan da acil bir biçimde sedyeyle hastaneye götürüldü. Şu an MR çekiliyor. Önemli bir travması var. Avrupa Kupası ve Gran Canaria’yı suçlamak istemiyoruz lakin bunun sorumlusu hesabını verecek. Şunu da söylemek istiyorum, inşallah koçumuz ekibin başında maça çıkacak.”

“SORUŞTURMA BAŞLATILMASI ŞART”

Eski basketbolcu Tufan Ersöz ise hususla ilgili olarak olarak yaptığı paylaşımda Fazilet Can’ın MR çektirmek için hastanede olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Türk Telekom koçu Fazilet Can şu an hastanede ve MR denetiminde. Bir temsilcinin bile atanmadığı ve büyük rezalete yol açan bu skandal olay ile alakalı soruşturma başlatılması koşul. Fazilet Can’a büyük geçmiş olsun. Son durumunu maç saatine kadar göreceğiz.”