Fatih Terim: Çok daha hoş olacak

tarafından
31
Fatih Terim: Çok daha hoş olacak

Galatasaray Spor Kulübü Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri’nin temel atma merasimi; başkan Dursun Özbek, kulübün eski liderleri, idare şurası üyeleri, atletler ve topluluğun önde gelen isimlerinin iştirakiyle gerçekleştirildi. Temel atma merasiminin akabinde sarı-kırmızılı grubun kıymetli isimlerinden Fatih Terim, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Böyle tesislerin, kulüpler için çok kıymetli olduğuna dikkat çeken Terim, “Belli ki özlemişsiniz, o denli görünüyor. Doğal kulübün idman merkezleri, kulüpler için çok kıymetlidir. Burada her yaştan sporcuyu en âlâ halde antre eden durumda olmak isterler. Dünyada son yıllarda baktığınızda Avrupa’nın çeşitli yerlerinde idman merkezlerinin çok çağdaş yapıldığını görüyoruz. Onun için idman alanı arayarak, boş bulduğu yerde idman yapan bir jenerasyondan gelen ben, daha sonra Florya’ya daima bir arada sahip çıktık. Orayı büyük bir ailenin merkezi yaptık. Oradan da birçok oyuncu Galatasaray’a hizmet etti, çok büyük muvaffakiyetler elde etti. Bugün de Galatasaray bu türlü bir merkezin açılışını yaptı. Ümit ediyorum ki Florya’dan çok daha hoş olacak. Oranın biriktirdiği anı ve muvaffakiyetlerin üstüne çıkacak inşallah.” diye konuştu.

“TESİSLER MUVAFFAKİYETLERDE BÜYÜK ROL OYNAR”

“Ülkemizde bunun bir an evvel herkes tarafından yapılması gerekiyor, geç kaldığımızı düşünüyorum.” sözlerini kullanan Terim, “Başarıda çok büyük rol oynayan şeylerden birisi de merkezlerdir. Orayı tekrar bir aile yapmak, oranın kıymetini anlatmak, oranın sihirli havasını gençlerin hissetmesini sağlamak kurumlara, kulüplere çok büyük muvaffakiyetler getirir. İnşallah güzeli olur. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Sayın lider ve idare şurasındaki arkadaşlarımızın ellerine sıhhat.” diye konuştu.