Galatasaray Kaptanı Muslera: Rakipler bize karşı yüzde 200 ile oynuyor

tarafından
39
Galatasaray Kaptanı Muslera: Rakipler bize karşı yüzde 200 ile oynuyor

Galatasaray Kaptanı Fernando Muslera, Spor Toto Harika Lig’in 27. haftasında yarın Adana Demirspor ile yapacakları maçla tekrar toparlanacaklarını söyledi.

GSTV’ye Adana Demirspor maçıyla ilgili değerlendirmede bulunan Muslera, şampiyonluk yolunda devam etmeye çalıştıklarını lisana getirdi.

“RAKİPLER BİZE KARŞI YÜZDE 200 İLE OYNUYOR”

Sarı-kırmızılı futbolcu, çok güzel bir gruplarının olduğuna değinerek, “Evde de deplasmanda da taraftarımız daima yanımızda. Bizi yalnız bırakmıyorlar. Onlara müteşekkir olmamız gerekiyor. Bazen kaybetmek de değerli. Gerçeklerle yüzleşmemizi sağlıyorlar. Rakipler bize karşı yüzde 200 ile oynuyor. Çok âlâ bir ekibimiz var. Yarından itibaren tüm maçları kazanıp şampiyonluk yolunda ilerleme maksadımız var.” formunda görüş belirtti.

Adana Demirspor maçının çok güç olacağına dikkati çeken Muslera, “Milli grup maçları sonrası oynanan karşılaşmalar sıkıntı oluyor. Çok ulusal oyuncumuz var. Bizim için başka bir meydan okuma olduğunu söyleyebiliriz. Teknik grup, oyuncular, hepimiz şampiyonluk gayretine odaklanmış durumdayız. Bu mevzuda Erden beyefendiye ve lidere teşekkür ediyoruz. Taraftarımızla birlikte fedakarlık yaparak daima bir arada şampiyonluk yolunda devam etmeye çalışıyoruz. Ben burada birçok yıl geçirdim. Bu yıllar ortasında bu sene çok özel. Çok heyecanlıyım.” sözlerini kullandı.

“BURADA OKAN HOCA DA ÇOK UYGUN İŞ ÇIKARDI”

Takım olarak süratli bir formda ahenk sağladıklarını aktaran Muslera, “Adaptasyon kıymetli bir şey. Oyuncular zorlanabiliyor. Lisan, kültür, futbol farklı. Süratli ve farklı bir futbol oynanıyor. Bu küme inanılmaz oyunculardan oluşuyor. Çok süratli bir formda adapte oldular. Burada Okan hoca da çok âlâ iş çıkardı. Bunun altını çizmek lazım. Cumartesiden itibaren kendimizi göstermeye ve şampiyonluk yolunda gayret etmeye devam edeceğiz. Taraftarımız bizim 12. oyuncumuz. Bizim yanımızda oldukları sürece şampiyonluğa bir adım daha yakın olacağız.” diyerek kelamlarını tamamladı.