GÜZEL Parti binasına kurşun | Şantiye şefi: Çiçekle gidip özür dilemek istiyorum

tarafından
34
GÜZEL Parti binasına kurşun | Şantiye şefi: Çiçekle gidip özür dilemek istiyorum

İYİ Parti İstanbul Vilayet Başkanlığına isabet eden iki kurşunun, hırsız kovalamacasında açılan ateşten kaynaklandığının belirlenmesinin akabinde kurşunları ateşleyen şantiyenin şefi konuştu.

“Yanlışlıkla yapılan bir şey. GÜZEL Parti tarafına merminin gideceği aklımın ucundan geçmezdi. Kabul ederlerse bir çiçek alıp gidip özür dilemek isterim.” diyen şantiyenin şefi şefi CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ’a açıklamalarda bulundu.

Her vakit yaptığı üzere 18.30’da iş yerine gittiğini söyleyen şantiye şefi, gündüz de bulunduğu inşaattan bir hırsızlık olduğunu belirterek şu açıklamalarda bulundu:

“Olay gecesinde mesai saatim dolmak üzereydi. 18.45 üzere meskene iftar yapmak için geçtim. İftardan sonra arkadaşlar aradı, ‘Takır tukur ses geliyor.’ diye. Ben de her ihtimale karşı ruhsatlı silahımı aldım. Zira burada uyuşturucu kullananlar oluyor. Baktım şantiyeye geldim bir kasvet yoktu. Bir baktım tekrar yukardan tak tuk ses geldi. Modül almışlar tekrar. Havaya ateş açtım 3 ya da 4 el korksunlar diye. Yanlarına da fazla yaklaşamıyorum. Sonra oradan ateş edince beni kale dahi almadılar. Burada 2-3 el yeniden ateş ettim. Sonra molozların üzerine düştüm aslında.

“İYİ PARTİ İLE BİR HASIMLIĞIM YOK”

Kafamı yere çarptım. Sonra ateş ettim. ÂLÂ Parti’nin tam önünden aşağı iniyorlardı. Teli de yırtmışlar oradan kaçıp gidiyorlar. Bertaraf etmek için ettim. Gece yarısı zifirikaranlıktı aslında düştüm. Hem sağdaki hem soldaki korksun diye. Farklı istikametlere kaçtılar. Kaçan hırsızların üzerine ateş etmedim. Ben 2 yıldır burada çalışıyorum DÜZGÜN Parti ile bir hasımlığım yok. Benim bu türlü bir niyetim olsa neden ruhsatlı silahla bu türlü yapayım. Sonraki gün gelen polislere her şeye anlattım.”

“İYİ PARTİ’YE GİDİP ÖZÜR DİLEMEK İSTİYORUM”

Hiçbir siyasi partiye üyeliğinin bulunmadığını da belirten şantiye şefi, “Burada YETERLİ Partili olan Mersinli kirvelerim var. Utanıyorum, mağdurum, kimsenin yüzüne bakamıyorum. Mağdurum, müşkül durumdayım. Bu kasti bir şey değil. Kazara yapılan bir şey. YETERLİ Parti tarafına mermi masraf gitmez aklımın ucundan geçmezdi. Kabul ederlerse bir çiçek alıp gidip özür dilemek isterim. Ailem çok üzülüyor.” dedi.