Kılıçdaroğlu: Teröre dayanak verenin Allah bin belasını versin

tarafından
24
Kılıçdaroğlu: Teröre dayanak verenin Allah bin belasını versin

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Sivas’ta düzenlenen mitingde konuştu.

Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“En geç iki yıl içinde Suriyelileri kendi ülkelerine uğurlayacağım. Türkiye göçmen deposu olmayacak. Avrupalı rahat etsin diye burada tutuyoruz. Kaygısı biz çekiyoruz, keyfi onlar yaşıyor. Bay Kemal buna müsaade vermez.

Trump dedi ki, bak beni kızdırma senin malvarlığını açıklarım. Tek bir cümle, tık bile çıkmadı. Birebir soru Bay Kemal için söylenseydi, araştırmazsanız namertsiniz kederi. 27,5 yıl devlette çalıştım. Her vakit her yerde dürüst vazife yapmaya ihtimam gösterdim.

“TERÖR İNSANLIK SUÇUDUR”

Sinan Ateş’in kattilerini yargıya teslim edeceğim, hiç tasa etmeyin. Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun oğlu geldi, ona da kelam verdim. O olayı da detaylarıyla ortaya koyacağım. Bilinmeyen kapaklı bir şey olmayacak.Yok masanın altı, yok üstü yok terör örgütleri. Açık ve net söylüyorum. Terör bir insanlık hatasıdır, teröre takviye verenin de yanında duranın da Allah bin belasını versin. Biz kökten milliyetçiyiz. Bu ülkenin hakkını ve hukukunu sonuna kadar savunuruz. Düne kadar küfrettikleri adamın kapısına gidip para dilenmeyiz. Biz Kuvay-i Milliye’ciyiz.

“EMEKLİLER KURBAN BAYRAMI’NDA 15 BİN LİRA ALACAK”

Emekliler için de kelamım var. Emekliye Ramazan, Kurban bayramında taban fiyat kadar ikramiye verilsin dedik. 2 bin lira verdiler oradan toplam 15 bin lira alacağınız var. Emekliler Kurban Bayramı’nda 15 bin lirayı çekecekler ve harcayacaklar. Kaçırdıkları 418 milyar doları alacağım ve size vereceğim. Onlar yandaşlara Bay Kemal vatandaşa çalışıyor.

“KUL HAKKI YEMEM, YEDİRMEM”

Sizler üzere bir aileden geliyorum. Lüksüm yok, şatafatım yok. 85 milyonun Cumhurbaşkanı olacğım. Benim kitabımda ayrımcılık yoktur. Birinin sıkıntısı varsa onu çözmek için yollara koyulacağım. Huzura muhtaçlığımız var, beraberliğe gereksinimimiz var. Haramilerin saltanatını bitireceğim. Kul hakkı yemem ancak kul hakkı da yedirmem.”