Kuruluş Osman bu akşam yayınlanacak mı, yeni kısım ne vakit?

tarafından
48
Kuruluş Osman bu akşam yayınlanacak mı, yeni kısım ne vakit?

Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı dizi Kuruluş Osman dizisi ekran macerasına kısa bir orta verdi. Dizinin yerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı Cumhurbaşkanı Özel programı yayınlanacak. Dördüncü dönem kısımlarıyla devam eden dizi bu sebeple özel kısmıyla seyirci karşısına çıkacak.

Kuruluş Osman 120. kısmının 5 Nisan 2023 tarihinde yayınlanması bekleniyor.

KURULUŞ OSMAN 119. KISIM ÖZETİ

Öktem Bey’in şehadeti Yenişehir’e hüzün getirmiştir. Osman Beyefendi ise davanın büyüklüğünü vurgular ve ”Bugün Öktem Beyefendi başını verir yarın Osman Bey!” diyerek kararlılığını belirtir.Nayman, Öktem’i şehit ettikten sonra Osman Bey’e hayli şaşırtan bir teklifte bulunur. Osman Bey’in kendisine kumandan olmasını istemektedir.İsmihan Sultan, Osman Bey’in Nayman’ın teklifini asla kabul etmeyeceğini söyler. Nayman ise kendinden emindir. Bengi Hatun Osman Bey’e sitemde bulunur.

Nayman’ın teklifini Osman Bey’in yüzüne vurur. Osman Bey’in Nayman’ın teklifini birinci anda reddetmemesi Bengi Hatun için hayal kırıklığıdır.Nayman’ın teklifini kabul etme ihtimali bile Bengi Hatun’u çıldırtır. Nayman, İsmihan Sultan’dan hesap sormaya masraf. İsmihan’ın kendisinin gerisinden iş çevirmesini affetmeyecektir. Nayman, Uçlarda hakimiyetini arttırmaya kararlıdır. Bunun için Türkmen obalardan çocukları kaçırıp nöker olarak yetiştirmeye başlayacaktır. Malhun Hatun ve Bala Hatun bunun haberini alır.