Maviye Sürgün dizisinin oyuncuları kimler, nerede çekiliyor? Maviye Sürgün dizisine dair birinci detaylar

tarafından
44
Maviye Sürgün dizisinin oyuncuları kimler, nerede çekiliyor? Maviye Sürgün dizisine dair birinci detaylar

Fırtınalı bir gecenin sonunda gelişen olayların ekrana geleceği Mavite Sürgün’ün takımında tanıdık simalar yer alıyor. Dizinin başrollerinde Caner Cindoruk, Damla Sönmez ve Serkan Altunorak yer alırken; onlara Bülent Şakrak, Ayça Erturan, Ruhi Sarı, Gökşen Ateş ve Hakan Salınmış üzere çok bedelli oyuncular eşlik ediyor. Maviye Sürgün sürükleyici öyküsü ve oyuncu takımıyla yaz döneminin en savlı üretimleri ortasında yer alıyor.

MAVİYE SÜRGÜN OYUNCU KADROSU

SAT komandosu Ali’nin (Caner Cindoruk), fırtınadan kurtardığı Defne (Damla Sönmez) ile yollarının kesiştiği tanıtımda ikilinin öyküsünün seyri merak uyandırıyor. Defne’nin (Damla Sönmez) gizemli hali Ali’nin (Caner Cindoruk) kuşkularını üzerine çekerken ortaya çıkan Ozan’ın (Serkan Altunorak) istikrarları nasıl değiştireceği heyecanla bekleniyor. Dizinin çekimleri Marmaris’in masalsı atmosferinde gerçekleştiriliyor.

MAVİYE SÜRGÜN KONUSU

Maviye Sürgün dizisinin kıssası ise kısaca şöyle; uğradığı soruşturma sonrasında süreksiz mühlet açığa alınan başarılı SAT komandosu Ali (Caner Cindoruk), eşi Ayda’nın şanssız ve ölümcül hastalık haberi ile çocuklarını ve eşini de yanına alarak; Çamlıkıyı’da butik otel işleten kayınpederi Salih’in (Hakan Salınmış) yanına taşınır. Taşınmadan kısa bir müddet sonra Ayda’nın vefatı ile tüm aile derin bir yasa boğulur. Şimdi acıları çok tazeyken bir gece denize açılan Ali, ufukta sürüklenen bir botu fark eder ve fırtınaya aldırmadan içindeki bayanı kurtarır. Kurtardığı gizemli bayanın ismi Defne’dir (Damla Sönmez). Ali, yaşadığı kaza ile süreksiz hafıza kaybına uğrayan ve başına gelenleri hatırlamayan Defne’yi ‘Tanrı Misafiri’ olarak otele getirir. Modül parça hafızası yerine gelen Defne gerçek manada bir dolandırıcıdır. Geçmişinde bıraktığını sandığı Ozan (Serkan Altunorak) ile hiç beklenmedik bir biçimde bu kasabada burun buruna gelen Defne’nin kendi için bir çıkış̧ yolu aramaktan öteki bir seçeneği yoktur.