Merve Yıldırım kimdir? Sevgilisi Fahri Güneş hakkında bilgiler

tarafından
38
Merve Yıldırım kimdir? Sevgilisi Fahri Güneş hakkında bilgiler

1997 doğum Merve Yıldırım, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Vücut Eğitimi Öğretmenliği mezunu. Annesi Azerbaycan’lı, babası Balıkesirli.Bursa’da ana sınıfı öğretmeninin yönlendirmesiyle küçük yaşta başladığı cimnastikte bölgesel müsabakalarda çeşitli muvaffakiyetler elde ettiği.Türkiye Beden Geliştirme ve Fitness Şampiyonası’nda elde ettiği muvaffakiyetle isminden kelam ettirdi.

FAHRİ GÜNEŞ KİMDİR?

Fahri Güneş 27 Kasım 1992 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Bulgaristan göçmeni bir ailenin çocuğu olan Fahri Güneş birinci okul yıllarından beri bir çok spor kısmıyla ilgilendi. Uzun yıllar futbol oynadıktan sonra, lise yıllarında ‘’bodybuilding’’ ile tanıştı. Lise eğitimini tamamladıktan sonra modellik dalına girdi ve bir çok marka ile çalıştı.

Ardından Müjdat Gezen ve Cüneyt Sayıl’dan oyunculuk eğitimi almaya başladı. Beden geliştirmeye başladıktan uzun yıllar sonra 2021 yılında ‘’Türkiye Beden Geliştirme Şampiyonası’’na katılmış ve birinci müsabakası olmasına karşın Men’s Physique kategorisinde şampiyon ve şampiyonalar şampiyonu oldu. Tıpkı yıl içerisinde İspanya’da 103 ülkenin iştiraki ile gerçekleştirilen ‘’Vücut Geliştirme Dünya Şampiyonası’’nda kendi kategorisinde dereceye girerek 6.lık elde etti.