MHP’li ilçe lideri, MHP’li eski vilayet yöneticisini öldürdü

tarafından
33
MHP’li ilçe lideri, MHP’li eski vilayet yöneticisini öldürdü

Ankara’nın Çankaya ilçesinde 30 Aralık’ta gerçekleştirilen eski İdeal Ocakları Lideri Sinan Ateş cinayetinin akabinde seçime günler kala MHP eski vilayet yöneticilerinden bir isim daha silahlı atakta hayatını kaybetti.

MHP’nin eski Ankara vilayet yöneticilerinden Ferhat Özcan ile MHP Ankara Pursaklar İlçe Lideri Mehmet Ersin Ekinci ortasında iş yerinde, teze nazaran, ÂLÂ Parti afişi astığı gerekçesiyle tartışma çıktı.

MHP’nin eski Ankara vilayet yöneticilerinden Ferhat Özcan (fotoğraftaki) öldüürldü

Tartışmanın büyümesi üzerine Ekinci, Özcan’ı tabancayla vururken, silah sesini duyanların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sıhhat grupları sevk edildi.

Özcan, sıhhat gruplarının tüm müdahalesine karşın olay yerinde ömrünü yitirdi. Cinayeti işleyen Ekinci ise polise teslim oldu.

MHP Ankara Pursaklar İlçe Lideri Mehmet Ersin Ekinci (fotoğraftaki)

İYİ PARTİ’DEN AÇIKLAMA

İYİ Parti Ankara Vilayet Başkanlığı’ndan, Ferhat Özcan’ın YETERLİ Parti afişi astığı gerekçesiyle taarruza uğradığı savlarına ait açıklama geldi.

Özcan’ın, YETERLİ Parti afişi astığı için öldürüldüğü savlarının hakikat olmadı belirtilen açıklamada şunlar kaydedildi:

“Ankara’nın Pursaklar İlçesi’nde meydana gelen ve MHP’nin Ankara eski Vilayet Yöneticileri’nden Ferhat Özcan’ın vefatıyla sonuçlanan cinayetle ilgili olarak birtakım basın yayın kuruluşlarında hakikat olmayan savlar yayınlanmıştır. Ferhat Özcan’ın, ÂLÂ Parti afişi astığı için öldürüldüğü tezi yanlışsız değildir. Olayın partimizle rastgele bir ilgisi yoktur. Hiçbir şey, insan hayatından daha kıymetli olamaz. Atakta hayatını kaybeden Ferhat Özcan’a Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz”