Okulda müdür ve veliler ortasında yasak aşk argümanı

tarafından
37
Okulda müdür ve veliler ortasında yasak aşk argümanı

Antalya’da bir ortaokulda tıpkı mesai arkadaşı bayan öğretmenle ilgi yaşadığı argümanıyla vazifeden alınan müdürün iki öğrenci velisiyle de aşk yaşadığı öne sürüldü.

Yaşanan olaylar sonrasında S.Ö.’nün eşi tarafından boşanma davası açıldı ve dilekçede, S.Ö.’nün ikinci bir veliyle de bağlantı yaşadığı tezi yer aldı.

İki aldatma tezine ait boşanma davası belgesinde birçok kanıt sunuldu. Boşanma davası açan N.Ö., çocuklarına da hakaret ve tehditte bulunduğu, uzaklaştırma kararını ihlal üzere münasebetlerle de S.Ö. hakkında şikayetçi oldu.

Şikayetler ortasında, N.Ö. ismine kayıtlı 07 EUP 08 plakalı arabası S.Ö.’nün iade etmediği ve kayıp olduğu sebebiyle çalıntı ihbarı da yer aldı.

Öte yandan, S.Ö.’nün eşini tehdit ettiği gerekçesiyle savcılığa şikayet edildiği ve savcılık tarafından 1 aylık uzaklaştırma kararı verildiği de belirtildi. Sonrasında S.Ö.’nün misyon yeri değiştirilerek öbür bir ilkokula gönderildiği tabir edildi.

NE OLMUŞTU?

Korkuteli ilçesi Yaşar Sadi Tekin İlkokulu’nda sınıf öğretmeni olarak vazife yapan evli ve iki çocuk babası S.Ö. hakkında, sınıfındaki öğrencisinin velisi H.T. ile alaka yaşadığı argüman edildi. Evli ve iki çocuk babası S.Ö., vazifeden alındı. Eşi N.Ö. ve öteki öğrenci velileri ise İlçe Ulusal Eğitim Müdürlüğü’ne şikayetçi oldu.