Özel Güvenlik Vazifelisi (ÖGG) sonuçları sorgulama ekranı: 2023 EGM ÖGG sonuçları nasıl sorgulanır?

tarafından
32
Özel Güvenlik Vazifelisi (ÖGG) sonuçları sorgulama ekranı: 2023 EGM ÖGG sonuçları nasıl sorgulanır?

2023 ÖGG imtihan sonuçları, özel güvenlik vazifelisi olmak için imtihana iştirak sağlayan adaylar tarafından sorgulanmaya başladı. EGM tarafından yapılan duyuru sonrasında, ÖGG sonuçları erişime açıldı. İşte 2023 ÖGG sonuçları sorgulama ekranı.

ÖGG SONUÇLARI AÇIKLANDI

Özel Güvenlik 102. Temel Eğitim ve 78. Yenileme Eğitimi İmtihanı 30 Nisan Pazar günü tamamlanmıştı

ÖGG sonuçları 19 Mayıs Cuma günü (bugün) açıklandı.

ÖGG İMTİHAN SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

Özel Güvenlik 102. Temel Eğitim ve 78. Yenileme Eğitimi İmtihanı sonuçları Emniyet Genel Müdürlüğü’nün internet sitesi “www.egm.gov.tr/ozelguvenlik” üzerinden ilan edilecek.

ÖGG SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

SINAV DEĞERLENDİRMESİ NASIL YAPILIR?

Silah Farkı imtihanına katılan adayların imtihandan başarılı sayılabilmeleri için; yazılı silah bilgisi ve uygulamalı imtihan toplamlarının en az 50, bu puan ile daha evvel başarılı olduğu temel silahsız imtihan puan toplamının ortalaması en az 60 puan olması gerekmektedir.

Silahsız özel güvenlik temel eğitim sertifikası bulunan şahısların silahsız yenileme eğitimi ile birlikte silah farkı eğitimi alarak özel güvenlik yenileme imtihanına silahlı imtihan çeşidinden katılacak adayların başarılı sayılabilmeleri için; yazılı silah bilgisi ve uygulamalı imtihan toplamlarının en az 50, bu puan ile daha evvel başarılı olduğu temel silahsız imtihan puan toplamının ortalaması en az 60 puan olması gerekmektedir. Muvaffakiyet sağlanamaması durumunda imtihan sonucu silahsız olarak değerlendirilecektir.