PSG’de takım dışı kalan Messi, özür görüntüsü yayınladı

tarafından
40
PSG’de takım dışı kalan Messi, özür görüntüsü yayınladı

Fransa’nın Paris Saint-Germain (PSG) ekibinde forma giyen dünyaca ünlü futbolcu Lionel Messi, toplumsal medya hesabından görüntülü bir paylaşımda bulundu.

Kulüp idaresinin müsaadesi olmadan Suudi Arabistan’a giden ve bu nedenle takım dışı bırakılan Messi, paylaşımında grup arkadaşlarından özür diledi.

Arjantinli yıldız açıklamasında, “Her maçtan sonra olduğu üzere gruba müsaade verileceğini düşünmüştüm. Suudi Arabistan gezisini organize etmiştim, zati daha evvel iptal ettiğim için iptal edemezdim. Grup arkadaşlarımdan özür diliyorum ve kulübün benimle ilgili kararını bekliyorum” tabirlerini kullandı.

Messi’nin özrü sonrası PSG idaresinin kararında bir değişiklik olup olmayacağı ise merakla bekleniyor.

YENİLGİ PLANLARI DEĞİŞTİRDİ

Taraftarı önünde 10 kişi kalıp Lorient’e yenilen PSG’de pazartesi müsaadesi iptal edildi. Lakin Messi, daha evvel anlaştığı bir dizi reklam çekimini gerçekleştirmek üzere Arabistan’a gitti ve pazartesi günü Paris’e geri dönmedi.

Salı günü ise Fransız medyasında PSG’nin Messi’yi cezalandıracağına dair haberler çıkmıştı.

AYRILIK YAKIN

PSG ile mukavelesi dönem sonunda bitecek ve ismi başta eski kadrosu Barcelona olmak üzere birçok grupla anılan Messi’nin, Fransız grubunun bu kararı sonrası yapacağı atılım büyük bir merak konusu oldu.

Paris Saint-Germain forması altında bu dönem 37 maçta alana çıkan Arjantinli muhteşem star, 20 gol attı ve 19 asist yaptı.