Sivasspor Teknik Yöneticisi Çalımbay: Fenerbahçe maçı final üzere olacak

tarafından
22
Sivasspor Teknik Yöneticisi Çalımbay: Fenerbahçe maçı final üzere olacak

Demir Küme Sivasspor Teknik Yöneticisi İstek Çalımbay, Spor Toto Muhteşem Lig’in 32. haftasında alanlarında Fenerbahçe ile oynayacakları maçın final niteliğinde olacağını belirtti.

Kulübün resmi internet sitesine açıklamada bulunan Çalımbay, ligde son 2 maçlarını kazanarak çıkış yakaladıklarını anımsattı.

Özellikle Fraport TAV Antalyaspor maçında kusursuz oynadıklarını vurgulayan Çalımbay, “İlk 25 dakikada 2 gol attık lakin daha fazla da atabilirdik. Bayağı durumlar yakaladık, çok âlâ işler yapmıştık. 25. dakikadan sonra ister istemez geriye çekildi grup, dert yaşadık. İkinci yarı başlarken Antalyaspor’un her şeyi risk edeceğini biliyorduk. Grup olarak çok uygun çaba ettik ve çok muhtaçlığımız olan 3 puanı aldık.” sözlerini kullandı.

“FENERBAHÇE’NİN GÜCÜNÜ BİLİYORUZ”

Ligde 29 Nisan Cumartesi günü Fenerbahçe ile sıkıntı bir maç oynayacaklarını belirten Çalımbay, şunları kaydetti:

“Her iki ekip açısında da final üzere bir maç olacak. Alanımızda oynayacağımız maçı yeterli bir formda bitirmemiz gerekiyor. Fenerbahçe’nin gücünü biliyoruz, analizimizi yaptık. Oyuncu arkadaşlarımıza inanıyorum. Çok düzgün işler yapacağız, bundan evvel yaptığımız üzere. Bu maçı almalıyız ki bundan sonra iki maçımız daha olacak Fenerbahçe ile kupada. O maçlara rahat çıkmamız için lig maçı çok değerli.”