SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan “kararsızları ikna edin” daveti

tarafından
43
SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan “kararsızları ikna edin” daveti

Son dakika haberi! 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batman’ın akabinde Mardin’de 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı’nda düzenlenen mitingde partililere seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle;

İttihadımız itikadımızdan gelir, insanlığımızdan gelir, onun için bizim teröre asla müsamahamız yoktur. Terörle bağı olanın milletimizle bağı olmaz. Kardeşlerim terörü Cudi’de, Gabar’da Tendürek’te Besler deresinde gömdük mü? Gömdük. Terörle ittifakı olanın milletle ittifakı olmaz.

PKK’dan DAEŞ’e FETÖ’ye kadar üzerimize salınan terör örgütleriyle ne yapmaya çalıştıklarını biliyoruz.

“KARARSIZLARI İKNA EDİN” ÇAĞRISI

Mardin bugüne kadar kendi milletine efelenenlere eyvallah etmedi, bundan sonra da etmeyecektir. Pazar günü yapılacak seçimler çok değerli. Yalnızca kendimiz sandığa gitmekle kalmayacağız. Bugüne kadar etrafımızdaki akrabalarımızdan, eşimizden, dostumuzdan hala tereddütlü olan varsa onu da ikna edip kesinlikle sandığa götürmeye var mıyız. Telefon rehberini karıştırıp her akşam 5-10 ahbabımızı arayıp selamımızı söyleyerek bize Pazar günü takviye vermelerini sağlayacağız. Aman ha Pazar günü bir kazaya meydan vermeyelim. Yoksa işte görüyorsunuz terör örgütünden tefecisine hepsi ellerini ovuşturarak bekliyor. Sonun çabucak ötesinde azgınlaşan alçakları görüyorsunuz değil mi? Suriye’ye yaptıklarını bize de yapmak için gün sayan emperyalistleri görüyorsunuz değil mi? Allah göstermesin bu ülke bir tözkezlerse topu birden zirvemize binmeye hazırlanıyor. İnşallah bunlara aradıkları fırsatı vermeyeceğiz. Bu hoş ülkeyi tekrar karanlık günlerine döndürmeye bunların güçleri yetmeyecek.

Biz hem ülkemizin kazanımlarına sahip çıkacağız, hem de Türkiye Yüzyılı bayrağını en zirveye dikeceğiz. Bunu engellenmek için karşımıza çıkardıkları koalisyon masasını gördünüz değil mi? Bay bay Kemal’in kim olduğunu biliyorsunuz değil mi? Önüne 5 koyun katıp şu ovaya salsanız inanın akşama hepsini kaybedip döner.

Mardin geleceğini bu Bay bay Kemal’e emanet eder mi? İradesini teslim eder mi? Kendisiyle birlikte tüm ülkeyi ve hatta partisini uçuruma sürüklemeye çalışan fitne tüccarına Mardinli dayanak verir mi?

Mardinlinin iradesini cebinde sananlara derslerini vermek için pazar gününe hazırlanıyor muyuz?

Biz 21 yıldır eser siyaseti yaptık. Mardin’e son 21 yılda 97 milyar lira fiyatında yatırım gerçekleştirdik. Mardinli gereksinim sahibi vatandaşlarımıza 10 milyar lirayı aşkın kaynak aktardık. TOKİ vasıtasıyla 11 bine yakın konutu kentimize kazandırdık. 6 Millet Bahçesi projemizden birini tamamladık, başkalarıyla ilgili çalışmalarımız sürüyor.

Son dakika gelişmesinin detayları birazdan ntv.com.tr’de…