“Termal başkenti” Afyon’da tatil yapmanın ayrıcalıkları

tarafından
32
“Termal başkenti” Afyon’da tatil yapmanın ayrıcalıkları

Tarih boyunca Hititler, Frigyalılar ve Roma İmparatorluğu üzere birçok uygarlığa mesken sahipliği yapan Afyon, kültürel zenginlikleriyle ülkemizin kıymetli turizm merkezlerinden biri. Ege Bölgesi’nin İç Batı Anadolu kısmında bulunan Afyon, bir medeniyet hazinesi olmasının yanı sıra “termal başkenti” olmasıyla da dikkat çekiyor.

Türkiye’nin dört bir yanıdan Afyonkarahisar’a ulaşım sağlamak mümkün. İstanbul’a yaklaşık 5 saat uzaklıkta olan Afyon’a ister özel aracınızla ister otobüsle gidebilir, kentin hoşluklarından yararlanabilirsiniz.

TERMAL SULARIN GÜZELLEŞTİRİCİ ETKİSİ

Afyon, kent hayatının ağır temposundan uzaklaşmak ve doğal kaynaklardan yararlanmak isteyen tatilciler için de olağanüstü bir adres. Karasal iklimin yaşandığı kentte bulunan doğal kaynaklar, termal turizmin gelişmesine imkan sağlıyor.

Afyon kaplıcaları, sıhhat ve termal turizmi için epey kıymetli bir pozisyona sahip. Kent merkezinde bulunan tesisler ve otel işletmeleri, doğal kaynaklardan şifa bulmak isteyenlere varlıklı bir tecrübe sunuyor. Romatizma başta olmak üzere birçok hastalığın tedavisinde kullanılan termal sular, hem uygunlaştırıcı hem de gençleştirici tesire sahip.

AİLE SEYAHATİ İÇİN HARİKA ADRES

Afyon, aile çıkılacak seyahatler için ise olağanüstü bir adres. Ailenizle birlikte doğal kaynakların düzgünleştirici gücünden yararlanabilir, Afyon Kalesi, Frig Vadisi ve Ayazini Antik Kenti başta olmak üzere pek çok tarihi ve kültürel merkezi ziyaret edebilir ve bölgenin yöresel lezzetlerinin tadını çıkarabilirsiniz.

Afyonkarahisar’ı ziyaret etmek ve kentin tadını çıkarmak isteyenlere Afyon merkezde bulunan Ng Afyon, unutulmaz ve yenilikçi bir tecrübe yaşatıyor.

Doğanın içinde unutulmaz bir tatil tecrübesi sunan Ng Afyon oteli, termal turizmin başkenti Afyon‘da konuklarını rahatlamaya ve doğal kaynaklarını tadını çıkarmaya davet ediyor.

“Hayali Bile Güzel” mottosuyla yola çıkan Ng Afyon, bedensel ve zihinsel sıhhati destekleyen Wellness Spa’sı, kapalı-açık termal havuzları ve masaj uygulamalarıyla konuklarına yenilenme vadediyor.

Ng Afyon, çocuklara sunduğu özel alanları, balon tipi, açık büfe ve A la Carte restoranı ve yürüyüş rotalarıyla ailelerin birlikte kalite vakit geçirmesine imkan sağlıyor.